Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (738)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající Akční komedie, která má veškeré potřebné atributy státi se úspěšným a kvalitním filmem. Hlavní dvojice s opět ďábelským Samuelem L. Jacksonem a Deadpoolovsky založeném Reynoldsovi naprosto vládne a kraluje na scéně, ale vydařil se i záporák Gary Oldman, sice s menším prostorem, přesto solidní práce. Co se týká Akce, tak se jedná přesně o druh, který můžu- tedy pořádně brutální, velmi přehledné, nechybí jak souboje, tak přestřelky a dojde i na naháněčky, takže v tomhle ohledu si opravdu nemůže vůbec nikdo stěžovat a navrch je jí dostatek. Pokud zrovna nestříká krev či nepadají mrtvoly dostává prostor Humor, který je řádně sprostý a drzý, ale bránici vyloženě netrhá, přesto má divák vykouzlen úsměv na tváři po celý film. Příběhově to také není vyloženě špatné, takže v Ranku Akční/Komedie za mě zasloužená letošní jednička, při které jsem se neskutečně dobře bavil. 90% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh pro nové tisíciletí, jen nepočítejte s třeba jen trochu uvěřitelnou kriminální zápletkou nebo něčím podobným, protože o to tady vážně nejde. Jde o necelé dvě hodiny Samuela L. Jacksona a Ryana Reynoldse, o jejich nejen slovní přestřelky a takovou tu příjemnou "klid, všechno dobře dopadne" atmosféru. Filmu bych nicméně vytknul délku, protože necelé dvě hodiny si opravdu nezaslouží a například druhá velká akční scéna s automobilovou honičkou byla po tom skvělém útěku z Amsterdamu úplně nudná a zbytečná a zachránila ji pouze rvačka v železářství. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 30 miliónov $ | Tržby: 176.6 miliónov $ | Obnovená Kobra Jedenásť s L. Jacksonom a Reynoldsom. Prekvapivo šťavnaté auto-moto-člno naháňačky s fyzicky nahratými búračkami, len výbuchy sú škaredo digitálne. Humor funguje len miestami, ale akcia to vynahradí. Toto natočiť za 30 mega je dnes asi fakt umenie, klobúk dole. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Měl jsem trochu obavy, že si Hitman´s Bodyguard všechny vtipy vystřílel už v trailerech, které se tedy částečně potvrdily, ale i tak jsem se dobře bavil. Celý film příjemně nadsazený, akce originální (honička v C-Maxu či bitka v hobby marketu), Ryan se Samuelem si vyloženě sedli. Jackson by si měl nechat udělat na ten svůj retardovanej výtlem copyright... 80% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Špalíček/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Akce 9/10/// PLUS: sehraná dvojice Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson, který má konečně pořádnou roli a ne kdejaký štěk, který by mohl zahrát kdokoliv, celkově je to nahláškovaná jízda od začátku do konce, nebere se to vážně, přitom tu jsou postavy, které se chovají civilně, jinak parádní akce, originální momenty i některé vymazlené záběry jednoznačně potěší a Gary Oldman záporáky prostě umí MÍNUS: trochu rozkolísaný spád a motivace některých postav je stejně málo uvěřitelná jako mnohé akční scény./// Shrnutí: snímek se veze na vlně akčních hláškujících filmů s vytříbenou a propracovanou akcí., která se nebere moc vážně, ale předvádí tolik originálních kousků, že by jste je u akčního filmu (po tom všem co už jste viděli) nečekali. Parádní zábava a rozhodně překvapení./// Celkem 84%/// ()

Galerie (88)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se v Anglii, Nizozemsku a Bulharsku. (Varan)
  • Pieseň "Nobody Gets Out Alive", ktorú v jednej scéne v aute spieva Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) Michaelovi Bryceovi (Ryan Reynolds), znie aj ako posledná pieseň počas záverečných titulkov. Herec túto skladbu pre film skutočne napísal aj naspieval. (Makky)
  • Ve filmu jsou použity zbraně P90, AK 47, MP 5 a M4. Při střelbě z aut jsou použity české samopaly Scorpion a AKU. Na mostě je použit raketomet M 72 LAW. Pistole jsou Glock a Beretta. (K98)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama