Reklama

Reklama

The Cape Canaveral Monsters

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mimozemšťané se znepokojením sledují americký kosmický program. Způsobí dopravní nehodu a okamžitě se přenesou do těl čerstvě zesnulých. Ukryjí se a ruší starty raket. Jejich další divoké plány zahrnující unášení pozemšťanů jim ovšem zkomplikují mládežníci disponující tranzistorovým rádiem. (zelvopyr)

Recenze (3)

zelvopyr

všechny recenze uživatele

Phil Tucker je jeden ze suverénně nejhorších režisérů všech dob. Na tomto zetku o ufo sabotáži je špatně prakticky všechno, nicméně tím správným způsobem. Bavit se budete i bez drog. Je ovšem pozoruhodné, že značnou část legrace obstarávají vtipy, které tak režisér opravdu myslel, naprosto monstrózní hudba kupodivu sedící a dialogy američanů německého původu. Takže film nestrhám jako holou podřadnost, ani se nepřipojím ke zdejšímu vtipu s 90% průměrem, ale nechám bez hodnocení. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Phil Tucker! Kdo by to byl řekl, že se s režisérem patrně druhého nejpříšernějšího filmu všech dob Robot Monster (tím úplně nejhorším je Yûsei ôji aka Prince of Space) ještě někdy setkám. Stalo se - a je třeba říct, že se za těch sedm let, co od času RO-MANA uplynulo, režisérsky vyzrál. Teda aby bylo jasno - pořád je to příšerné a pořád se Tucker řadí mezi elitu nejhorších tvůrců, ale tenhle film je už úplně jinde. Drží pohromadě, není to jedno velké WTF a občas se člověk i zasměje a není to vysmívání se. Takže za tu snahu o hvězdu víc, než si zaslouží (jojo, byl bych skvělej pedagog, být učitelem). Samozřejmě, příběh o sabotujících mimozemšťanech, co kradou lidská těla, přišívaj si utrhlé ruce a střílí bazukou na kosmické lodě, to všechno je podřadnost nejvyššího kalibru - ale vzhledem k tomu, jaké jiné hlouposti jsem v jiných sci-fi viděl, to až tak nevybočuje z tehdejšího podprůměru. No, dobře - když si tak vybavuju některé nesmyslné momenty, asi tu druhou hvězdu zase seberu (takže až tak dobrej učitel bych zřejmě nebyl). Ale taková blbost, aby tomu šest zdejších šprýmařů napálilo plnej počet, to určitě není. Holt Checht, RSS, Hiroshi, darthhokro, Simo a KazzaK v životě neviděli skutečnej trash. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keďže si MZáci nechcú nechať od ľudskej populácie n@sr@ť do Priestoru ( rozumej po anglicky in Space ), pošlú na matičku Zem dve sabotérske entity, aby narúšali na Myse Canaveral vesmírny program. No ale keďže ani ľudkovia si nechcú nechať sr@ť do veľkolepých ambícií, rozohrá sa hra, ktorá pôsobí presne tak naivne, ako od sci-fíčka toho obdobia čakáte. ()

Reklama

Reklama