Reklama

Reklama

Já, společnice

(seriál)
  • USA The Girlfriend Experience (více)
Trailer
USA, (2016–2021), 17 h 27 min (Minutáž: 24–32 min)

Tvůrci:

Anja Marquardt

Hrají:

Riley Keough, Paul Sparks, Mary Lynn Rajskub, Michael Therriault, Kate Hewlett, Alexandra Castillo, Parveen Kaur, Shaun Benson, Jeff Clarke, Kate Lyn Sheil (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(37)

Christine Readeová (Riley Keoughová) je studentka druhého ročníku právnické fakulty univerzity Chicago-Burnham a začínající stážistka v prestižní advokátní kanceláři. Pracuje tvrdě, aby se ve firmě prosadila, ale když jí její spolužačka představí atraktivní svět luxusních společnic, zaměří své úsilí zcela jiným směrem. Ženy, známé jako "Dívky na přání", poskytují svým klientům citové i sexuální vztahy za velmi vysokou cenu. Christine, která začne vést dva naprosto odlišné životy, profesi společnice rychle propadne, přitahována přívaly pocitů nadvlády a intimity. Seriál je inspirován stejnojmenným experimentálním snímkem Stevena Soderbergha z roku 2009. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (26)

misstake 

všechny recenze uživatele

Riley Keough je krásná a tak zvláštně divná, zároveň žhavá i chladná, stejně jako tenhle seriál, o kterém člověk neví, co si má myslet. Je to art, jehož smysl mi uniká? Je to soft-porno proložené krimi thrillerem z právnického prostředí, kterému stejně nerozumím? V druhé sérii se najednou zničehonic objeví 2 nové postavy, které nejsou tak krásné jako Riley. Ale mají charisma a sex appeal a mění se to v lesbi show, takže koukáme dál. Spoustu věcí mají obě série společné - nepochopitelné chování a pohnutky postav, nevysvětlené věci, nesrozumitelné zápletky mezi erotickými scénami, některé epizody naplněné balastem a nudné, ale je tam hodně sexu, je to krátké a dobře se na to dívá a rychle to utíká. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

První série je o tom, že když se živíš jako ku*va, můžeš být pěkná ku*va i bez roztahování nohou. Druhá série (nedodívaná) předvádí, že jako ku*va se můžeš živit i bez toho, aby sis lehala na znak. ….  Série mě překvapila skoro dokumentárním stylem, který připívá k tomu, že nijak neidealizuje práci luxusní prostitutky. Naopak, i prostředí drahých hotelů a restaurací a dokonce i movitých, výběrových zákazníků působí lacině, pokud jde o placené sexuální vztahy. Tohle pojetí se mi ale brzy přejedlo a přestalo mě bavit dívat se na svět domluvených uspokojení, které působí jakoby šlo o reálnou situaci. Tudíž se nic moc neděje a vyprávění je bez napětí. Navíc trochu chaotické, hlavní hrdinka různě lavíruje, ani moc neznáme její povahu  – jak je v životě běžné, ale filmy obvykle svým příběhům dávají jasnější kontury, ale byly usledovatelné. SHRNUTÍ: Chladný rádoby/art o šlapkách. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Citim sa trochu podvedena, ocakava som, ze za tym bude viac. Ovela viac. Poslednych par epizod uz som dopozerala len zrychlene v ocakavani vyvrcholenia, ktore neprislo. (Seriozne, 13 epizod po cca 25 minut a my minutu sledujeme, ako ide cez byt alebo ako niekto vystupuje z auta a ide k domu, asi len aby sme zabili nejaky cas do dalsieho vzdychania...) // S2 vyzera byt samostatny pribeh co epizoda. Videla som dva. Treti uz neuvidim. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příšerně utahané.Za mě :pokud by tenhle seriál vysílali jednotlivě jak je zvykem a ne v řadě tak bych ho nedala.Pokud silou vůle vydržíte tak do desátého dílu ,vydržte další a budete odměněni poslední scénou kdy se určitě smíchy neudržíte.tedy v tom lepším případě..Ta trojka mi najednou připadla jako dva zápasníci wrestlingu a ten třetí co pobíhal kolem a hlídal" hmaty a chvaty jako rozhodčí.Jenomže měl ruku v gatích což měl skoro každý herec během celých pět hodin děje.Dívala jsem se jen ze setrvačnosti :jak tohle může dopadnout? ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Christine je magicky fascinující komplexní postava, které Riley Keough s emocionální autenticitou vdechla život až do morku kostí. Tak uvěřitelná, jen si sáhnout..! Že ve filmu neotřelým způsobem představil postavu profesionální společnice – archetyp, který je opředen tolika klišé! – má velké díky Steven Soderbergh, a Lodge Kerrigan s Amy Seimetz stejně tak, že plasticky rozpracovali její osobní i profesní background a charakter a doplnili další barvy a stíny do jejích dokonalých obrysů. 1. řada top, zbytek mě upřímně nezajímá. Protože kde není Riley, není zábava. ()

Galerie (202)

Reklama

Reklama