Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela standardní rodinné drama o otci a jeho nečekané dceři o kterou se musí postarat. Film po celou dobu nikam nespěchá a tempo může působit dost utahaně. Vtipu se zde také moc nenajde a tečka nakonec je pouze z důvodu vymáčknutí slz. Pořád je to ale příjemný film pro celou rodinu, který nepřináší nic nového a rychle se na něj zapomene. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Omar Sy se snaží seč může, ale po zdařilém úvodu začíná jeho cesta propadat čím dál tím větším klišé až skončí naprosto záchodovým závěrem plným lacinného patosu. Laťka nasazená poměrně vysoko však dokáže udržet vcelku osvěžující divácký zážitek a pokud se smíříte s tím, že tohle je spíše červená knihovna než další Nedotknutelní, přežijete film bez úhony... 5/10 ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Francouzi se opět zaskvěli a takhle natočit dojemný i zábavný film umí natočit pouze oni. Dokážu si představit, co by s tímhle námětem a scénářem provedla americká produkce. Omar Sy si ve Francii zajistil díky Nedotknutelným přednostní místo ve filmech podobného ražení, všichni ostatní jej dobře doplňují a křehká a éterická Clémence Poésy se pro jednou pěkně vybarvila. Po delší době opět kvalitní film, v případě francouzské produkce je to z valné většiny sázka na jistotu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh ze života. Nikdy nevíte co se může stát a život občas dokáže být i takto drsný. Ovšem z drsné situace se může stát vaše životní štěstí. Vztah Samuela a Glorie je hezký, je fajn sledovat jak Sam svoji dceru vychovává. Trošku nudnější mi pak přišla pasáž na závěr, kdy se začali přetahovat s Kristin o to, komu bude svěřena do péče. Jinak Omar Sy opět vynikající výkon. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

"Můj otec mne naučil čelit strachu, má dcera životu...". Po smíchu vždy přijde pláč a po životě smrt. Tak jsou naše osudy předurčeny. Většina z nás má nepřeberné množství možností, jak nakládat s milostivě poskytnutým časem, málokdo si ovšem přizná i své povinnosti, třeba zpestřit tento neveselý svět alespoň jednomu bezbrannému človíčkovi. Demain tout commence částečně definuje slovo rodina, navrhuje alternativy, chvílemi staví diváka do role soudce. Nabízí nám také, sice několikrát pojištěné, nicméně skutečně nefalšované silné emoce, po stránce humorné i dramatické. V hodnocení tohoto filmu, nepochybně pro širší publikum, mne utvrdila hlavně precizní režie a skvělé herectví hlavních protagonistů, které vrcholí v poslední půl hodině, jež si dovolím označit za fantastickou. [Filmový Klub Citadela-Litvínov] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama