Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plukovník Frank Brailie pracuje v nadaci slavného armádního veterána, generála Padgeta. Kromě vojenského výcvikového tábora se věnuje zejména tajnému Fondu speciálních projektů. Jednoho dne jej začne vydírat seržant Lester Keegan, jeho dávný spolubojovník. Padget ho totiž pověřil přezkoumáním Brailieových aktivit – a Keegan zjistil, že Fond speciálních projektů slouží Brailiemu k financování nezákonného obchodu se zbraněmi a následně k jeho osobnímu obohacení. Brailie zabije Keegana během nočního vojenského cvičení. Kvůli zmanipulovaným stopám jsou všichni přesvědčeni, že Keegan zemřel nešťastnou náhodou. Všichni kromě policejního detektiva Columba… (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

Anthony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se odehrává ve vojenském prostředí. Seržant Keegan dostává od generála za úkol vyšetřit, kdo na útvaru provádí nečisté finanční machinace. Ten na to přijde, ale místo aby to generálovi oznámil, začne dotyčného vydírat. A to sebou holt nese jistá rizika. Důležitou roli, zde budou hrát cínoví vojáčci. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce dávam nižšie hodnotenie, ale z toho, že Columbo dostal (síce dosť čudnými argumentami ako lístie za golierom, druhy blata, primalá krabica a pod.) aj tohto odporného, nechutného, namysleného hajzla som mal veľmi príjemný pocit. Bodaj by sa takéto veci diali aj v reálnom živote, a to čo najčastejšie ;) ()

Reklama

Muso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo nie po prvý krát a určite nie naposledy vo vojenskom prostredí. Dej sa odohráva na vojenskej univerzite kde detektív vyšetruje vraždu seržanta. Plné hodnotenie si to nezaslúži len vďaka absencii obvyklého vtipu, chýbajú fóry s Columbovov ženou, a zdalo sa mi že Columbo má nejaký uhladený ten svoj plášť, čo mu teda rozhodne nesedí. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepovedený díl. Záporák je suchý, provedení vraždy také není zrovna nejgeniálnější a celá epizoda se jen tak nudně vleče. Žádná vtipná místa (až na výjimky), která by to oživovala. Ani ta závěrečná pointa nebyla nic moc - tedy nebyla špatná, ale že by byla zrovna nějak úderná... nudil jsem se a modlil jsem se, aby už byl konec. Nebojím se říct, že je to dost možná jeden z nejslabších dílů. Columbo na vojenské akademii v dílu "Za úsvitu" byl mnohem lepší. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemný diel, ktorý pri ktorom ani nemrzí, že nepatrí medzi najlepšie. Ono je to vždy dané tou pointou, ktorá je znova slušne vymyslená a aj keď to vyzerá ako poriadna blbosť, vrah by sa z toho na súde asi nevykrútil. Celý diel je taký v pohode, bez silnejších scén a poteší najviac až tým vydareným záverom. Skalní fanúšikovia by ho určite nemali vynechať, jeho občasní diváci o nič významné neprídu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama