Reklama

Reklama

Příběh jizvy

(festivalový název)
  • Japonsko Kizumonogatari: I Tekketsu-hen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Koyomi Araragi si užívá své jarní prázdniny. Během cesty městem se seznámí s Tsubasou Hanekawou, která mu řekne historku, že se po městě pohybuje blonďatá upírka. Toho večera Araragi zamíří do metra, kde uvidí krvavé stopy. Stopy ho zavedou na nástupiště, kde uvidí na zemi zakrvácenou ženu bez končetin. Představí se jako Kiss-shot Acerola-orion Heart-under-blade. Araragi si uvědomí, že je to ta upírka, o které se bavil s Hanekawou. Kiss Shot ho požádá o krev, jinak zemře. (Harroc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Flatron 

všechny recenze uživatele

Nie som fanúšikom monogatari sérií a nič som od tohto neočakával... a musím povedať, že som ani nič nadštandartné nedostal, proste čistý priemer so všetkým čo k tomu patrí až na perfektnú animáciu, ktorá nemusí každému sadnúť. 3* ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Opět krásný důkaz toho, jak moc velký důraz celá série Monogatari klade na výrazové prostředky. Obrazově neskutečně zkombinované 2D, 3D i reálné záběry do něčeho, co chvílemi vypadá hodně strašně a jen dokazuje, že kombinace 3D a klasické kresby může vypadat divně a nepřirozeně, ovšem místy naprosto impozantní a nádherné se záběry, které skoro vyráží dech (strom, eskalátory...). K tomu skvěle zvládnutá hudba, která tentokrát působí místy opravdu epicky - prostě filmově - a dobře dotváří atmosféru. Co se příběhu týká, je to vcelku povedený úvod s představením pro mě většinou již známých postav, který nepřinesl nic co bych nečekal, co by mě překvapilo a uchvátilo. Jen možná ta Hanekawa tady působila mnohem víc roztomile a hravě, než jak jsem byl zvyklý a to rozhodně nebylo na škodu... Opět tedy něco hodně originálního po stránce audiovizuální, ovšem pouze lehce nadprůměrné po stránce dějové. 7/10 ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné dlhé čakanie (5 rokov od oznámenia) na Bakemonogatari film rozdelený do troch častí sa oplatil. Človek sa dozvie počiatok príbehu a ako sa spoznali postavy z ďalších seriálov, ktoré chronologicky potom nasledujú. Jednoduchá kresba prostredia zrkadľujúca povahu dialógov skrz symetriu a symboliku je ponechaná, no animačne vypracovaná do takého levelu, že sa môže rovnať tej od Ufotable. Po prvýkrát je skomponovaný soundtrack hodný výtvarného spracovania a nie je to len niečo, čo ide v pozadí. Zatiaľ nemám výhrady. 1/3 - 90% ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama