Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do módy se díky Babišovi vrací práskání, takže mohl by mně tu někdo prosím pěkně naprášit jméno toho umělce, který rozhodl, že Bláznivá pětka se pro Festival francouzského filmu nadabuje? Vystavil bych mu účtenku na sto korun rovných, protože krom toho, že dabovat tenhle film je hovadina, tak dabing samotný měl tak skvělou úroveň, že to vypadalo jakoby ho zaměstnanci kina dávali na první dobrou z kabiny promítače. To se zas jednou někdo na film zapomněl předem podívat, že? No, ale abych nekritizoval jen český mančaft, tak naložím i Frantíkům, protože když už tak okatě kopírují námět, proč si nedají práci alespoň s originální zápletkou? Dějové rozestavění průser - drogy - happyend je nápadité asi jako postavit ve volejbale smečaře k síti. ()

M_crha 

všechny recenze uživatele

Nevím kam to zařadit , každopádně je to perfektní komedie. Možná bych to přirovnal k Fakju pane učiteli ale má to určitou jemnost a takový ten zábavný esprit co mají francouzské komedie. Je to čistá kino zábava, která rozhodně neurazí a scény z filmu se každému budou vybavovat dlouho potom co film viděl. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Francouzská studentská komedie o pěti kamarádech, kteří si pronajmou byt v centru a pak ho nemají jak zaplatit , tak se dají na dealování drog Je to svižné, vtipné, ale často za hranou prcičkového fekálního humoru, dialogy odvážné, trocha sexu a romantiky. Má to pár slabších nebo i hloupých míst, ale jako celek to ušlo. Nic pro intelektuály. ()

nikinikiniki 

všechny recenze uživatele

Tak tento film opravdu doporočuji, kdo se chce od srdce zasmát :) Nějaké scény jsou tam vážně k zasmání a to nemálo! Příjemní herci, dobrý a chytlavý děj, super kamera, nějaké záběry fakticky stály za to, a hlavně to, co se od komedie očekává - legrace se vším všudy! ;) Dlouho jsem se takto nepobavila :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Bláznivá pětka" aneb bláznivá komedie o tom, jak je možné si za každou cenu udržet byt, nakonec toho nedosáhnout, ale stejně získat víc, než jsem měl na začátku. U téhle party pěti přátel pořádně ani nechápete, jak fungují, ale oni fungují a místy jsou u toho i docela zábavní. Ne vždy, ale sem tam se nějaká scéna povede. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)

Reklama

Reklama