Reklama

Reklama

Dark Signal

  • USA Dark Signal
Trailer 2

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že se snímek odehrává na malém prostoru, má strašně málo místa k tomu, aby se dovedl roztáhnout, aby dovedl růst. I díky tomu zůstává atmosféra tak nějak naředěná. Je to dáno i klasickými postupy, kdy se ozývají hlasy, které by neměly být slyšet, jsou zde lidé, kteří mluví s mrtvými, apod. Tohle není něco, co vás ohromí, ale i tak má film sem tam něco, co vás může oslovit. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Velšské béčko kombinující slasher a duchařinu? Proč ne, nemám problém s experimenty, v případě "DS" ale zůstala duchařská stránka až trestuhodně nevyužita (i když jedna lekačka byla se sluchátky na plné pecky vážně brutální;-)). Film stál nula nula prd, což se bohužel odráží především v klíčových scénách, zarážející ovšem je, že pouze v některých. Jak je možné, že vyhození kolene z kloubní jamky vypadá tak mizerně, když o necelých 5 minut dříve vypadalo rozšmelcování hlavy obřími kleštěmi tak dobře? Nechápu. Po celou dobu jsem navíc měla pocit, jako by si režisér-scénárista nebyl ani na place jistý, co chce vlastně natočit. Rozuzlení každopádně nečekané (čas je relativní, jak by řekl Einstein :-)) a pár scén se mi líbilo dost, viz příjezd Laurie na radiovou stanici nebo závěrečný fight. Z herců se mi nejvíce zamlouvala Siwan Morris (Laurie), nejméně pak Joanna Ignaczewska (Kate), která byla svým neherectvím možná až otravná a Gareth David-Lloyd (Ben) byl důvodem, proč jsem si "Dark Signal" koupila a zhlédla, takže tam bych byla příliš subjektivní.;-) Nelogičnost některých scén raději ani nebudu komentovat a proč je přes filtr prohnaný jen finální souboj, by mě taky zajímalo. 2,5*. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Cestičky okatej poľskej imigrantky a okatej anglickej DJky sa v jednu noc začnú spájať; po tom, ako sa duch zavraždenej ženskej zamieša do rádiových vĺn. Zvláštny nápad - zvláštny film. Má to niečo zo slasheru, z gialla, aj z duchárskeho hororu a do diania zapája dosť postáv a ich peripetií, čo každému sedieť rozhodne nebude. Ale odohráva sa to vo fajnovom prostredí anglického vidieka, audiovizuálna stránka je štýlová, miestami sa tvorí takmer hypnotická atmosféra a nájdu sa aj nejaké tie nevyhnutné ľakačky. Trochu horšie je to už s hercami, ktorí mi takmer všetci pripadali akosi mimo a obsahovo to tiež nevyznieva nejako vážne ani komplexne. Ale ako jeden neškodný, MALÝ NOČNÝ HOROR to vôbec nie je zlé. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama