Reklama

Reklama

Recenze (8)

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate dva dobrodružstvá, obe trochu prostoduché, ale minimálne v prvej časti riešiacej "kapituláciu" Rakúska sa stále niečo deje, Indy uteká, skrýva sa. Mal som pocit, že udalosti v Rusku sa dali zfilmovať o niečo zaujímavejšie a napínavejšie... ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Prvá polka v Rakúsku ešte celkom ušla; každopádne, aspoň sa tam niečo deje. Christopher Lee potešil! Udalosti v Rusku sú však tak nudne spracované, že to nezachráni ani výborný predstaviteľ samotného Voloďu Lenina. Inak mdlé a zbytočné... ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Opět nevyvážená dvojice příběhů. Rakousko kde je Christopher Lee v roli hraběte Černína, je dobrý mix akce, napětí i humoru. Ovšem část která se odehrává v Petrohradu, je utahaná, předvídatelná a řekl bych že rozhodně patří mezi ty nejhorší. Indy má veselé přátele mezi bolševiky a vesele s nimi obráží různé akce a dokonce slaví i narozeniny. Pokud tohle měla být Darabontova variace na Reds (film z roku 1981. který se zabývá řivotem Johna Reeda), tak šeredně selhala. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší z těch všech filmových dobrodružství mladého Indyho. Prakticky od začátku víte, jak to skončí. Hodnocení proto odpovídá. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v České republice, především v Praze a na zámku Konopiště. Dále se filmovalo v ruském Petrohradě. (reich)

Reklama

Reklama