Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hidden camera prank show na druhou, odmocněná zájmovou skupinou Masked Freaks. Interesantní australská slasher rovnice s na žánr nečekaně nápaditým scénářem a hmatatelným nadšením ze strany štábu, především u šťavnatých gore efektů a povedených masek ve stylu klaunů, strašáků, Predátora, králíka z Donnieho Darka a bůhví čeho ještě. Odpustil bych rezervy v hereckých výkonech a technické kvalitě, kdyby se v rámci youtuberské zábavy našlo na konci místo v peci pro Hoggyho s Kovym a hned po nich by šel z důvodu objemu separé FattyPillow. Rekord ve sledovanosti by byl jistý, ale já se ptám, bylo by pak u videí více palců nahoře, nebo dole? ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Obstojný slasher krvák, který se sice pohybuje v rámci průměru, ale nejvíce těží zejména z originálního nápadu a fajn gore. Televizní pořad prankující a strašící lidi se stane sám obětí poté, co se v pořadu omylem nachomýtne psychopatický zabiják a začíná reálný boj o život. Najde se zde pár fajn zvratů a už zmíněný nápad i gore táhnou film do lepšího průměru, ale jinak je to v jádru pořád tuctová vyvražďovačka, která výrazně lepšími kvalitami moc neoplývá. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nenápadný a neobvyklý slasher z Austrálie, který stojí za zhlédnutí. Scare Campaign je populární Prank TV show, která straší své oběti, ovšem jednou na tom nehezky doplatí. Film má v průběhu celkem svěží zvraty, zaujme solidním gore a díky sladké stopáží 80 minut frčí vcelku rychle, byť zpočátku mi film přišel nudnější. Story 5/10, Atmosféra 5/10, Gore 7/10, Vizuál 6/10, Akce 7/10, Napětí 6/10,Humor 3/10. Zábavnost 6/10, Lekačky 0/10. 65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V maximálním hodnocení mi poněkud brání nešikovně překombinovaný scénář - obě dvě části zápletky, tedy s Emmou&Rohanem i s Abby, jsou hodně průhledné. A nepovedl se moc ani konec, respektive já bych si ho představoval úplně jinak, přímočařeji, a ne jako ironizující a lehce moralizující satiru. Ovšem první polovina filmu je brutálně zábavná, přesně můj šálek komedie. Jen kdyby tak tvůrci v tom samém duchu pokračovali až do finále. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná bubušou se změní v krvavou lázeň, jenže divák postupně zjišťuje, že tvůrci si s ním hrají víc, než s herci TV série. Tedy po druhém zvratu je už asi většina diváků podezíravější, a tak je postupné směřování nezaskočí. Na druhou stranu je otázka, zda konec filmu je skutečným koncem, jelikož ten prozíravý pohled jakoby říkal: hele, já vím! Hodnotím místy napínavou atmosféru a mordy, ať už domnělé, nebo skutečné. Krev, krev, nůž co vyjede ústy a nechybí střeva ven. Zklamalo mě, že nedošlo na pec v přímém přenosu. A vražd mohlo být samozřejmě více a vynalézavějších, ovšem stopáž pro změnu potěšila. Připomínka klasických osmdesátkových slasherů odehrávajících se v prázdných nemocnicích, léčebnách a blázincích potěšila. 3,5* ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama