Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života

  • USA Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (více)
Trailer

Neohrožená britská archeoložka Lara Croft (Angelina Jolieová) učinila snad nejdůležitější archeologický objev v historii – kouli, která vede k bájné Pandořině skříňce. Koule však naneštěstí padne do rukou zlotřilého vědce Jonathana Reisse (Ciarán Hinds), který se zabývá smrtícími viry a doufá, že se mu podaří prodat tajemství skříňky jako dokonalou zbraň. Lara, pověřená britskou tajnou službou, aby Reissovi kouli sebrala, požádá o pomoc bývalého britského mariňáka (a svého expřítele) Terryho Sheridana (Gerard Butler), z něhož se mezitím stal žoldák. Společně se vrhnou vstříc dobrodružství napříč kontinenty, aby získali kouli zpět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (424)

Psema 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Tohle je naprostá recyklace nápadů, jakou jsem v posledních několika letech viděl. Jestli v tomhle filmu něco funguje tak je to... No vlastně nic. Akce je nudná, režie odfláknutá a ani Angelina se mi tady zas tak moc nelíbí. Jedině zajímavější lokace a trochu lepší scénář to zachraňují aspoň na 2*, jinak bych byl nucen tam tu jednu přišít. Prostě některé hry by se měly nechat na pokoji a nepřevádět na plátno, protože tohle byla vážně škoda peněz i času. A to jak pro filmaře tak pro diváka, který trpí, trpí a trpí a to si za návštěvu kina nezaslouží. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Angelina Jolie hraje stále jako píča a její výkon je stejně umělý, jako její tělo. Nicméně toto pokračování je přeci jen o malý kousek zajímavější, než nudný první díl. Obdivuji všechny, kteří snímek dokážou dokoukat bez přestávky na spaní. Kromě Angeliny se ukázal i Gerard Butler v té vůbec nejubožejší roli, v jaké jsem ho dodnes spatřil. Těžce stravitelná záležitost, kde nestačí mít mozek pouze v úsporném režimu, nýbrž je mnohem vhodnější vytáhnout jej ze zásuvky. Kromě krásných destinací toho k vidění opravdu mnoho není. Pokud nad Angelinou denně neproháníte ohon, tak pro vás bude tento film jen velkou ztrátou času. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Heart Go Faster ,2. The Only Way (Is the Wrong Way) ,3. Bad Girl ,4. Satellite [Oakenfold Remix] ,5. The Last High ,6. Time ,7. Leave You Far Behind ,8. Jam for the Ladies [Jason Nevins Remx] ,9. Starting Over ,10. You Can't Look Away ,11. I Hate This ,12. Reason Is Treason ,13. Into Hell Again ,14. Tears from the Moon [Carmen Rizzo Stateside West Chillout Mix] ,15. Flight to Freedom ,16. Pandora's Box , ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Znovu v cestovce Lara Croft. Vezmeme vás na zajímavá místa po celém světě a ukážeme vám, jak je dokážeme (nezajímavě) zničit. Akční scény nemají moc adrenalinu, nehledě na to, že spousta z nemá ve filmu jiný účel, než ukázat jak je Angelina Jolie cool. Scénář už není tak zmateně splácaný jako jednička, ale ani logiku ani nějakou zajímavou postavu v něm prostě nenajdete. Tím pádem v okamžiku, kdy skončí jakákoli akční scéna, okamžitě nastupuje nuda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neprislo mi, ze by druhej dil byl nijak zvlast horsi nez prvni, ale ani lepsi. V podstate tu plati to samy, co u prvniho dilu, akorat delka tu uz je precejen krapet prehnana a zaver v Kolebce zivota neni nijak zvlast oslnujici, precejen bych si to predstavoval jinak. Ale zase tu misto nevyraznyho Craiga je solidni Butler, jeden ze zaporaku je fajn Schweiger a opet tu je Chris Barrie. Akorat obcas je akce fakt uz pritazena za vlasy. Ale stejne, jako u prvniho dilu, jsem se slusne bavil. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (18)

  • Angelina Jolie (Lara Croft) prohlásila, že fyzický trénink, který před natáčením podstoupila, byl těžší než natáčení samotné. (HappySmile)
  • Film bol zakázaný čínskou vládou, pretože je tu Čína zobrazená ako krajina s nezákonnými úmyslami, do ktorých boli zaplatené tajné agentúry. (Greenpeacak)

Související novinky

Tomb Raider si našel záporáka

Tomb Raider si našel záporáka

08.12.2016

Od posledního filmového Tomb Raidera uplynulo 13 let, takže není divu, že Hollywood zkouší reboot. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander (Dánská dívka), jíž čerstvě přistál v náruči Oscar, a režie… (více)

Reklama

Reklama