Reklama

Reklama

Světový řád

(neoficiální název)
  • Rusko Миропорядок

Obsahy(1)

Pohľad na Rusko prezentovaný očami jeho prezidenta (Vladimir Putin). Ten sa vyjadruje k rôznym konfliktom po celom svete: v Iraku, Afganistane, Palestíne, ale i na Ukrajine, k migrácii islamistov či k samotnému konceptu Európskej únie. (*CARNIFEX*)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pohľad veľkého Ruska prezentovaný samotným Putinom, ktorý sa vyjadruje k rôznym konfliktom po celom svete: v Iraku, Afganistane, Palestíne, ale i Ukrajine, migrácii islamistov či k samotnému projektu EÚ. Tento dokument je presným opakom toho, čím sú ľudia denno denne kŕmení médiami. Je decentne, no zároveň prudko agresívne orientovaný, voči postoju či politike USA. Miestami som z otvorenou hubou sledoval, ako "decentne", no zato pravými slovami dokáže nazvať kroky, či konanie Spojených štátov samotný Putin. Neskutočný rešpekt budí tento, dovolím si tvrdiť, že veľmi múdry človek, pričom jedných dychom musím pripustiť, že som zrejme Rusofil. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Televizní spotřebitelé a hltači "novinek.cz" nechť si laskavě odečtou až čtyři hvězdičky... nebo se můžou profackovat, taky možnost. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nerobím si ilúzie, že rozhovor s Putinom bol dopredu jasný, ale zas chápem, že pri tej hierarchickej spoločnosti by jeho znemožnením čiastočne utrpela aj spoločnosť ako taká. Boli tu akože ľudia zo sveta, no hodnotiť prečo práve oni je z ich názorov jasné, ale na druhej strane mali v mnohom veľkú pravdu. ()

Moiseiwitsch 

všechny recenze uživatele

Příliš proruský (ve smyslu proputinovsky laděný) dokument. Po pádu katastrofické loutkové Jelcinovské sociálněgenocidní vlády měl Putin jisté zásluhy na stabilizování situace v Rusku. Na druhé straně je spojen s oligarchy stejně jako většina čelních politiků jinde. Ruský nacionalismus je cítit ze skoro všech dokumentů, které v poslední době Rusko plodí. Na druhou stranu je ve snímku představena pravá tvář snahy USA o dominanci ve světě a zlo, které s sebou toto úsilí přináší. ()

renener 

všechny recenze uživatele

Tento film by si mal povinne pozriet kazdy kto je cely zivot pod vplyvom zapadnej propagandy. Tento film ukazuje iny pohlad na svet a udalosti, z mojho pohladu ten pravdivy, kazdy ale nech rozmysla a posudi sam. Bohuzial taketo filmy sa k nam casto a ani lahko nedostanu pretoze tu nie je sloboda a taketo informacie su pre vladnucu mafiu extra nebezpecne. ()

Reklama

Reklama