Reklama

Reklama

Hraniční kontrola

Trailer 2

Obsahy(1)

Na odlehlé silnici v poušti obsluhují provizorní kontrolní stanoviště pohraniční hlídky tři agenti: Flores, který je skvělý stopař, Davis, jenž se připojil k hlídce s vidinou milostné přízně tamních seňorit a projížděk v koňském sedle, a Hobbs, zasloužilý pohraničník přesvědčený o tom, že vysokoškolský titul nedokáže zastavit kulku. Jejich dny se nudně vlečou až do chvíle, kdy obsah jednoho vozu rázem všechno změní. Následuje honba za odhalením neskutečných a děsivých tajemství, která se skrývají za poklidnou fasádou této osamělé základny. Na konci by všichni mohli přijít o život u hranice, kde je pomyslná linie mezi dobrem a zlem stejně proměnlivá jako poušť sama. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jak se můžou věci posrat, když narazíte na něco, co jste raději neměli objevit. Tohle se stane trojici policistů, kteří kontrolují vozy na silnici, která vede do Mexika. Je to trochu utahané a dějově vlastně poměrně nudné, což vede i k tomu, že mě snímek nedokázal pro svoje pojetí příliš upoutat. Propadák to ale není. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jasná "festivalovka" presne demonštrujúca, za čo si tieto mnohé ocenenia absolútne neberiem k srdcu. Aj na tie sú totiž páky ako sa často využívajú pri oskaroch a tu boli použité hádam všetky. Samozrejme, že musím uznať, že hlavný motív je dosť možne bežná situácia, s ktorou sa musí potýkať mnoho mladíkov... A z tej bezmála mrazí, mne skôr prekážalo ako sa to čitateľne (emóciou, vývoj deja za to až tak nemôže) (ne)kĺbilo. Ale musím priznať, že ja hovado necitlivé som uprostred celej tej hrôzy v duchu zaťapkal, keď som si zmyseľ, že kde som toho herca už pred tým videl. Mladý Young zo Scotta Pilgrima! A teraz som to celé asi pokazil ľuďom, čo to chceli pozerať a prečítali si tento komentár. Sorry ľudze, ak tu takí ste. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na stanovišti vše probíhá v poklidném až línem duchu aby děj v poslední půl hodině dostal grády..Takhle to tam asi chodí když se vše vymkne.Snímek se ani nesnaží něčím ohromit protože by děj jinak ztratil jakoby na důvěryhodnosti.Ukazuje jednu z mnoha cest jak se drogy dostávají přes hranici za každou cenu i životů ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spíš než thriller drama z mexicko-americké hranice, které vypráví o trojici celníku, z nichž jeden nemá tak úplně čisté svědomí. Obsazení je fajn a první třetina docela ujde, ale postupně začne být film vyprahlý a nudný, podobně jako krajina, ve které se odehrává. Jako hodinová epizoda nějakého krimi seriálu by to uspělo, ale jako celovečerák, byť poměrně krátký, to příliš nefunguje. 35% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama