Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po roce se vynikající pořad SMEG UPS dočkal pokračování. Autorem scénáře je opět Doug Naylor, kterému vypomáhal Robert Llewellyn a režie se tentokrát ujal režisér mnoha dílů Trpaslíka Ed Bye, který pořad produkoval. Druhý díl se zaměřuje na mnohem více postav než díl první a opět ho uvádí Robert Llewellyn jako Kryton. Opět nás čeká spousta nových přeřeků, popletení textů nebo jejich zapomínání. Uvidíme problémy s rekvizitamy či se zvířaty, podíváme se na dalších 10 nejčastějších otázek,dále např. co říká šéf klubu pozpátku v díle Pozpátku nebo celou verzi písně Tongue Tide.. S hlavnímy členy posádky se seznámíme jednotlivě v klipcích s přebrety. Aby Kryton nebyl na moderování sám, tak mu v tomto díle sekunduje Craig Charles jako Lister. Pořad je sice zaměřen na první tři série, ale obsahuje také záznamy ze setkání fanoušků.

Druhý díl je kvalitativně možná lepší než díl první, což bude také způsobeno větší profesionalitou a také větším počtem lidí, jež se na pořadu podílely. Scény z těchto dvou kazet se později objevily na DVD k jednotlivým sériím a k 7.a 8. řadě zatím jako soubor na kazetě nevyšly. Zdali se dočkáme někdy pokračování těchto dvou dílů je ve hvězdách. (gogos)

(více)

Recenze (28)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nezdařené scénky z natáčení prvních třech sérií. Většina přežblebtů je vtipnější než finální podoba použitá nakonec v samotném seriálu. Jako bonus deset nejdebilnějších otázek, na které se raději již nikdy tvůrců a herců neptejte. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti Smeg Ups se tohle zameruje hlavne na prereky a zapomenuty texty, ale i tak dojde na par rozpadajicich se rekvizit. Jako bonus tu je jedna vystrizena scena s pokerem a neco zaberu z fanouskovskyho srazu. To vse opet pod vedenim Krytona a opet za jasnejch 5*. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

80% - No jo. Podle mě prostě byli Naylor a spol. tak nadšení tvorbou páté řady, že jako bonusy začali vypouštět kde co. Tohle je ale fakt dobrý! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Pokud má někdo Trpaslíka rád, neměl by tento sesřih štěků vynechat. Člověku to lecos napoví i o charakteru herců. Ale jako samostatný produkt je to až na pár hlášek bezcenné. Reportáž o srazu fanoušků mi přišla spíš smutná, někdo to holt přehání. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než první Smegy. Nepochopitelné, že v hodnocení je mezi nimi pouhé procento. Sestřihy z nejlepších sérií plus jako bonus celá Kocourova snová písnička... 90% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

První díl byl překonán. Dvojka je janě lepší, nežli první díl... prostě paráda. Možná je to kvalitou, v jaké jsem to viděl, možná je to tím, že je zde i Lister, možná tím, že je to z prvních sérií. Asi je to tím vším dohromady, ale je to o chloupek lepší než 1. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Jeste lepsi nez Smeg Ups a vystoupeni hlavnich protogonistu v civilu je vynikajici. Prebrepty jsou z prvnich 3 epizod serialu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jen o fň slabší než předchozí kazeta. Kryton je zase perfektní a Lister mu skvěle sekunduje, k tomu není co dodat. Navíc celá verze Tongue Tiedu, nějaké ty záběry ze setkání fanoušky a golfová scéna v mnohem lepším provedení. Druhá várka deseti otázek a navrch veliká zásoba všeho nepovedeného z prvních tří sérií. Naprosto dokonalý mix toho nejlepšího z celého seriálu, je to naháškované, mnohem vtipnější než finálová verze a vědět, co obědvá Craig Charles taky není od věci. A historka o koních, to je něco neuvěřitelného... Naprostá dokonalost a jak to tak píšu, zjišťuju, že je to vlastně o fň lepší, takže té první věty si nevšímejte. 100%. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Pan Christopher Barrie na koni nikdy neseděl. Nemá to volant, nemá to motor V8, což jsou věci, na které je zvyklý." -Robert Llewellyn - ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Až s pohledem do zákulisí člověk opravdu zjišťujě, jak moc to byl ve své době na domácí půdě populární fenomén. A to že jeho kult stojí neochvějně dál i v zemích jako je ta naše, jenom potvrzuje, jak moc to je zasloužené. ()

hacho 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi prebrepty, tak se pobavite. Sice jsem nepochytila vetsinou, kde vznikla chyba, je ale uzasne sledovat oblibene postavy v civilu :o) ()

maaan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak při natáčení všech "hovadin" v pozitivním slova smyslu dělali ještě větší "hovadiny" :-) 90%, tedy 5*****. ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Další vystřižené scény a přežblepty, tentokrát z prvních tří sérií. Navíc i celá Tongue Tie písnička a záběry ze setkání s fanoušky :) ()

Reklama

Reklama