Reklama

Reklama

Piková trojka

  • Austrálie In the Cut (více)
Trailer

Obsahy(1)

Piková trojka je moderní kriminální příběh, odehrávající se na Dolním Mahnattanu. Frannie Avery (MEG RYAN) je učitelkou tvůrčího psaní, která je velmi ostražitá vůči navazování nových známostí. Jednoho dne se však setká s detektivem Malloyem (MARK RUFFALO), který vyšetřuje vraždu v jejím sousedství, a za podpory své nevlastní sestry Pauline (JENNIFER JASON LEIGH) s ním naváže vztah, který je zcela otevřeně sexuální. Osvěžující přímočarost jejich poměru ale hluboce podkopává pokračující a dosud neobjasněná série vražd. Po útoku maskovaného násilníka ale Frannie ztratí důvěru ve všechny lidi okolo sebe. V mladého studenta Cornelia (SHARRIEFF PUGH), který sepisuje práci o nevině masového vraha Johna Waynea Gacyho, ve svého bývalého přítele Johna Grahama (KEVIN BACON), který ji pronásleduje na každém kroku, a především v Malloye, který v ní nyní probouzí nejen vášeň, ale také podezření. Neexistuje nikdo, koho by nezávislá Frannie mohla požádat o pomoc - zarmoucená a vystrašená se proto rozhodne vzít záchranu svého života do vlastních rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

No fujtajbl!!!Takovou ubohost jsem už dlouho neviděl,nepovedený televizní film,jedna explicitní,neprosto zbytečná scéna v úvodu,rádobyšokující *ukající Meg Ryan(které to,nevím tedy jestli schválně,ale opravdu nesluší,respektive je zde nehorázně odpudivá),nevýrazný Mark Ruffalo,zoufalá J.J.Leigh(ta hraje také pořád je ty samé vedlejší "na dně" postavičky),primitivní zápletka,imbecilní scénář,megatrapné finále.Nerad píšu komentáře tohoto typu,kde píši jen jak je všechno na h...o,ale nemůžu si pomoc.Jestli se Meg Ryan chtěla zbavit své nálepky romantických osudových žen,měla si vybrat určitě jiný žánr,a nebo alespoň jiný film,tohle je skutečný brak! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně rozplizlý erotický thriller. A přitom obojím, jako je erotika a napětí, ani moc nepřekypuje. Meg Ryan zrovna není herečka, která by to uměla podat, a není ani nijak zvláště obdařená pro milovníky horních pater ženského těla. Mark Ruffalo hraje vlastně toho píchače docela uvěřitelně. Film je to slabý po všech stránkách, co vám budu vyprávět, ale disponuje takovým zvláštním režijním rukopisem, který nezapře v sobě ženu provokatérku. Jane Campion chtěla ale být tak moc provokativní, až zůstalo jen u takového toho škádlení a diváckého zívání. 50% ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co vedlo dosud neposkvrněnou Meg Ryan k účasti na zfilmování tohoto hodně šokujícího erotického thrilleru, ale pravda je taková, že společně s Markem Ruffalem vytvořili kontroverzní pár, který před sebou ani diváky nic neskrývá. Dalším překvapením je dobrá dusná atmosféra, kterou umí režisérka budovat, ovšem scény plné krve jsou přece jen snad až moc naturalistické. A nutno uznat, že závěr byl poměrně překvapivý. Přes všechnu chválu jde ovšem o hodně divný a hodně pomalý film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů, který jsem si kdysi zakoupil na originálním DVD. Zápletka sice nebyla nic extra, ale místy to přece jenom mělo docela zajímavou atmosféru i napětí. Nebylo toho sice v takové míře, jakou bych si přál a představoval, ale je to celkem stravitelný kousek. Navíc jsem si to koupil stejně kvůli Meg Ryan, kterou jsem chtěl vidět i v něčem jiném, než jen ve sladkých komediích, no a ona se tu dokonce i vysvlékla, leč už nebyla tak přitažlivá jak za mlada…Jinak je to však po všech stránkách průměrný thriller, který asi moc lidí zrovna nenadchne… ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Obrazově velmi povedené (kamera, střih, flashbacky, zrychlovačky), ovšem režisérka si neporadila s obsahem. Vznikla z toho neslaná nemastná žánrová směska, která sice ztrávit jde, ale déle než pár hodin v paměti asi nevydrží. Na šokující "ženské" drama to postrádá více dramatických momentů, na thriller zase lepší scénář a jako eroťák samotný by se to asi také neuchytlo. Atmosféru to sice mělo fakt dusivou, Meg Ryan se hodně odvázala, ale mohla klidně skákat po hlavě a stejně by se nic na kvalitě filmu nezměnilo. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní roli měla původně hrát Nicole Kidman, ale nakonec se rozhodla film pouze produkovat. (kenny.h)

Reklama

Reklama