Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marigold Lexton je americkou herečkou malorozpočtových filmů a pokračování těch populárních jako OSUDOVÁ PŘITAŽLIVOST a ZÁKLADNÍ INSTINKT. Náhle jí však byla nabídnuta role v Kama Sutra 3 a Marigold tak odlétá do indické vesnice Goa. Na místě však zjišťuje, že natáčení bylo zrušeno, že je bez svých zavazadel, téměř bez peněz a že jí byla poskytnuta pouze jednosměrná letenka. Přijímá proto roli tanečnice/zpěvačky ve filmu Manoje Sharmy a poznává tak tanečního instruktora Prema Rajputa, který jí vypráví o věštbě, jež mu předpověděla jeho babička, tedy že pozná a později pojme za ženu dívku jménem Marigold. Marigold Manoj začne velmi přitahovat, a proto se ho rozhodne doprovodit na cestě do Jodhpuru v Rajasthánu na svatbu jeho sestry. Právě zde Marigold zjišťuje, že Prem patří do královské rodiny a jeho svatba byla již dávno smluvena s ženou jménem Jhanvi. A v této rodině se nikdy nikdo neopovážil vystoupit proti svatbě a tradici... Neschopna se vypořádat s novým vývojem, Marigold opouští usedlost Premovy rodiny, aby byla posléze konfrontována Jhanviným přiznáním. A do Indie přilétá ze států Marigoldin přítel... (Ehlana)

(více)

Recenze (8)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vždy když si myslím, že jsem vše viděl a nemůže mě nic překvapit, tak se najde něco, co mě usvědčí z omylu. Americko-britská, indická koprodukce nemusela skončit vůbec špatně, kdyby 1) obsadili lepší herečku, co má charisma a umí si podmanit diváka, 2) upravili trochu scénář, který umí přinést něco překvapivého. On totiž nemusel být vůbec špatný film, dialogy většinu času dobré, záměrné parodie bollywoodských klišé, představení tamní kultury podáno dobře. Okolní postavy fajn, herci jsou fakt dobří, byť Salmič není žádný zázrak dramatického umění a spoléhá se na svůj vzhled. Mrzí mě to, s trochou větší péče to mohlo být hodně povedené. Ale film působí moc neohrabaně často a Ali Larter mi tam vyloženě nesedí. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Nepovedená pohádka o tom, jak si jedna americká slepice našla svého indického prince... Ali Larter mi nesedla jako herečka a její postava tudíž jakbysmet. Ze začátku byla neuvěřitelně protivná a namyšlená, aby se za pár dní na to proměnila v romantickou hrdinku plnou čistých citů a pokory? Salman Khan dělal co mohl, ale někdy ani to nestačí k tomu, aby byl výsledek jako celek kvalitní, když ty nedostatky stojí na scénáři, obsazení a dobrém zpracování. Vypadá to, že film byl natočen hlavně pro západní ženy, které sní o východní romantice, ale nejsou zatím schopny porozumnět klasickým indickým snímkům. Ty zvraty v ději a chování postav bylo buďto strašně umělé, nebo hrozivě ohnuté za mez reálně možného. To vše navíc okořeněné naivitou a velmi povrchním vykreslením. Nějaké tance tam jsou, a když si z nich vymažu jednu blondýnu, tak nejsou špatné. Přiznám se, že jsem i docela dlouho uvažoval o třech slabých hvězdách, ale jak se vše chýlilo ke „sladkému" konci, tak jsem to už nevydržel a o jednu hvězdu jsem hodnocení snížil. Ono všeho moc škodí. ()

Reklama

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Nedocenený film, ktorý asi nemal veľkú kampaň a tak o ňom veľa ľudí nevie. Film by sa nelíšil od ostatných filmov s týmto žánrom a príbehom, keby film nebol v tak zaujímavom prostredí ako je India. Film si navyše zaslúži o hviezdičku viac, za skvelé výkony Ali Larter a Salmana Khana. Pokiaľ divák nieje zarytý kritik a nevadia mu romantické filmy, potom je Marigold jasná voľba. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Velmi poutavý příběh o tom, jak se americká kráva převtělila do krávy indické, aneb Salmanův pokus o cestu do Hollywoodu. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama