Reklama

Reklama

Nejlepší zabiják

  • Česko Smlouva na zabití (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mexický drogový mafián Rivera začne likvidovat svou konkurenci a má v plánu expandovat s prodejem drog. Snaží se obchod řídit jinak, než byly doposud drogové kartely zvyklé. Využívá sil extremistů z řad islámských ozbrojených skupin. Ty chtějí využít drogové cesty k propašování teroristů a zbraní do států.Proti němu je postaven agent CIA/DEA Harmon, který je kvůli tomu znovu povolán do služby. Chystá se setkání drogových bossů, Harmon tomu setkání chce zabránit. Dojde totiž k uzavření obchodu bez jakýchkoliv prostředníků mezi západním a východním prostorem. Aby se Harmon dozvěděl, kdy se má velké setkání konat, odposlouchává tajné setkání dvou bosů v hotelu. Pak se snaží oba bosse rozeštvat. Jakmile získá dostatek potřebných informací, Harmonův tým je nadřízenými nemilosrdně rozpuštěn. Harmon ale jede dál na vlastní pěst, i když má za úkol likvidaci další osoby. Teroristu, kterého chtějí bossové dostat do států, aby tam aktivoval teroristické buňky. Harmon pokračuje v nabourávání důvěry mezi oběma bossy. Rivera ale vypátrá, kdo po něm jde a přijde si pro Zaru, členku týmu a zároveň Harmonovu milenku. I když je Harmon velký bojovník, nedokáže svou přítelkyni ochránit. Musí se tedy vydat ji zachránit... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku akce málo, špionážních intrik a vzájemného špičkování po kokot. Ale nějak zvlášť mi to nevadilo, bylo to fajn a ke konci se i ta akce rozjede a Seagalovi jde při rvačkách tu a tam vidět do ksichtu. Záporáci jsou docela zajímavý, hrají hlavně ksichtem. Seagal už zase mladým herečkám sahá na nahá prsa, takže rovnováha zůstala zachována. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, Seagal sa stale snazi svetu pripominat ... no ale herecky talent nema, priserne pribral, nevladze a prilis casto pouziva dublera, Keoni Voskovymuz zase dohromady nic nepredviedol, aspon tam ten vybuch bol. Segos spominal cosi v tom zmysle, ze chrani zivoty Americanov - mno jo. Obavam sa ale najhorsieho, a to konkretne toho, ze ked Americania nebudu chciet od Segosa ochranu svojich zivotov tak Segosa sa nezbavia, lebo ten ich bude chranit zrejme i proti ich voli : 0 % ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Šablóna posledných Seechalových filmov: objemná postava, oranžové okuliare na blokáciu modrého žiarenia, kožená bundička, plastické vlasy, pomalá chôdza a minimalistické pohyby, takmer žiadne výrazy tváre, zneškodňovanie protivníkov prostredníctvom skrúcania zápästia, C-čkoví herci a vzhlad filmu...to všetko tu bolo. V podstate to isté, čo v každom jeho filme z tohto obdobia. Ale ja sa na to proste rád pozerám. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak budú milí, dáme im bonboniéru. Ak nebudú, zabijeme ich.“ Keď som si pozrel Najlepšieho zabijaka, mal som za sebou dlhé a traumatizujúce obdobie, pozostávajúce z fakt zlých seagaloviek, v ktorých Seagal vystupoval len málo, nemal v nich skoro žiadne akčné scény, prípadne hral zápornú postavu alebo ho v nich zmlátili, či dokonca zabili (Obchodník z Číny, Ázijská spojka, Zabijak Kondor). Preto bol pre mňa béčkarský Najlepší zabijak návratom k starej škole. Seagal v hlavnej (a kladnej) úlohe a plno akcie, síce mizerne zostrihanej, ale tentokrát mi to nevadilo. Seagal si proste stále ide to svoje. A v titulkoch uvidíte pokazené zábery. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Proč? Proč když už natočí Seagal film, je to totální debilita. Proč když u je to totální debilita, nemůže být aledpoň natřískaná akcí. Proč když už není natřískaná akcí, je naprosto debilně natočená (zběsilý střih + tozklepaná kamera vs nesmyslně dlouhé + zpomalené záběry). On to snad dělá schválně a debilní film má to jako “umělecký podpis”. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Keď John (Steven Seagal) zdvihne zo Zeme Zarin (Jemma Dallender) iPhone, drží ho naopak, hore nemá kameru. Pri pohľade na displej ho ale drží správne, home button má v spodnej časti rámčeka. (ČSFD)
  • V rôznych scénach naprieč filmom nie sú dotiahnuté efekty. Po streľbe častokrát nevidíme krv ani diery po guľkách, po boji s nožom je čepeľ úplne čistá a podobne. (ČSFD)

Reklama

Reklama