Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

POMO 

všechny recenze uživatele

Sympatická fantasy komédia s výborne obsadenými, excelujúcim hercami v hlavných dospeláckych rolách. Problémom tu ale je, že tými naozaj hlavnými postavami sú decká, pričom film nie je už svojím námetom pre deti. Nie že by bol pre ne nevhodný, ale nič im nepovie. Holes sú skôr neobvyklou rozprávkou pre dospelých. Vkusnou, zručne natočenou oddychovka s osobitým kúzlom. A pridlhou stopážou. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený rodinný film, který i přes svou delší stopáž nenudí. Na začátku to vypadá na fajn komedii, pak se to ale překlene to lehkého tajemna. Napomáhají tomu i flashbacky, které hodně vysvětlí a díky kterým je to zajímavější a pak už prostě čekáte, co se z toho nakonec vyklube. Film, který si užijí, jak mladší, tak dospělí diváci a navíc i skvělé herecké obsazení. Sigourney Weaver překvapila, nečekala bych jí v něčem takovém, stejně jako Jona Voighta. ()

Reklama

burton 

všechny recenze uživatele

Rodinné filmy nesnášim. Jsou praštěné, ztřeštěné, přitažené za vlasy, pozitivní, až se vám chce zvracet a mají hepáče, že byste plakali hrůzou. Tohle ale zas tak moc rodinný film neni. Sice má - pozor bojler - taky hepáč, ale po tom napínavém a pohodově nehystericky odvyprávěném příběhu, který je sice dost dlouhý - aby ne, odehrávají se tu příběhy tři - bych skoro řekla, že to je v pořádku. Zpočátku se totiž zdá, že opravdu půjde jen o obvyklý film o jednom smolaři, který se bude "nějak" vyvíjet v děropasťáku. Počáteční šok z nedostatku vody U zeleného jezera vystřídá překvápko z místního kulinářského umění a rovněž seznámení s již zavedenou sebrankou mládežníků, bachaři, "velitelem" a v neposlední řadě milými zvířecími obyvateli Zeleného jezera vás však uvrhne do vysokého stupně zvědavosti. Jak to bude dál? Fantazijní příběh, prošpikovaný kouzelným retrospektivním vyprávěním, se zajímavě posunuje za hranice tradičně nemožných rodinných filmů. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Riskantný pokus skĺbiť niekoľko žánrov do jedného celovečerného filmu. A pravdupovediac, neviem do akej kategórie by som tento film zaradil najviac. Skôr by sa mi hodil - rodinný. Aj keď aj to len preto, lebo vzniklo u Disneyovcov, a príbeh ktorý sa nám snaží podsunúť rozpráva detsky nostalgicky, pravda skutočnosť je taká , že to nie je ani vyslovene detský film a pravda je tiež taká , že je najmä o nich. Triky sa tu využili konečne aj na niečo iné než len na bezduchý samoúčel. Mladí a neokukaní herci, veľmi zaujímavý príbeh obalený skvelou réžiou a bohtou výpravou. Ja som sa pri jeho pozeraní cítil skvele, a myslím si, že podobne na tom bude i väčšina z vás. Pretože tento Disneyho tak trochu netradičný projekt je prakvapujúco skvelý aj bez toho , aby sa násilne vtieral, ako napríklad ich pravidelné kreslené celovečeráky. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavej film, který ale asi svého diváka bude hledat. No minimálně jednoho našel a hrozně ho oslovil. Vážně skoro pohádkový příběh mě ani trochu ve své stopáži nenudil a svojí švihlostí a nízkorozpočtovým dojmem mi tak nějak hned po deseti minutách přirostl k srdci. Pro mě budiž toto nezávislé dílko malým osobním kultíčkem. To víte, Shia. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Herec Nathan Davis, který hraje Stanleyho Yelnatse II (Stanleyho dědečka), je otec režiséra Andrewa Davise. (Morien)
  • Film je věnován vzpomínce na Scotta Planka, představitele Trouta Walkera, který umřel chvíli po natáčení na následky automobilové nehody. (..Lucas..)

Reklama

Reklama