Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jako pokračování jedničky uspokojivé, ale jinak? Perryho přehrané výstupy jsou někdy vtipné, jindy mi už začínají lézt krkem, ale Willis umí vždy a všude. K příběhu nemám nic. Nemůžu ho hanobit, ale ani pochválit (pokrčení ramen). Čekal bych, že se dvojka bude snažit jedničku strčit do kapsy, ale místo toho ji z kapsy vyndala a vytřepala z ní všechno zbylé, a že toho moc nezbylo. Takže bych řekl, že je to podobné, jako s jedničkou, i když trochu divočejší. 45% = 2/5 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

První film měl nápad, bylo to zábavné, bylo to zajímavé, nové. Dvojka prostě jen hrála na to, že jednička docela uspěla a že to samé, se stejnými postavami, bude i podruhé tak samý úspěch. Ten se nakonec nekonal a díky bohu za to. Dvakrát v tomhle případě určitě stačilo, i když zde jsou momenty, kterým se dá zasmát. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Strašlivé přehánění ve všech aspektech. A že se na konci přišlo na to, že vlastně všichni tu praštěnost a trapnost jen "hráli"? Uááá...whatever, každopádně zklamání. Tohle pokračování nemuselo vzniknout. Chybí tomu vlastně všecko (kromě herců) co měla jednička. Druhý díl je víc ulítlý, mnohem méně uvěřitelný a...jo, nedívat se na to v tv s dabingem - strašný! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O  prvej časti som napísal, že nie je to zlé, ale nezdá sa mi to ani dobré. Je to také nemasné, neslané. No ešte stále sa o tom dá tvrdiť, že je to v pohode. Vidím to tak na tri malé hviezdičky. Metthew Perry sa snaží, čo mu sily stačia, ale rušivá nálepka Chandlera Binga z televízneho seriálu "Priatelia" mu pevne drží na chrbáte. Bruce Willis hrá spoľahlivo, no nijak zvlášť oslnivo. Videl som ho už v omnoho silnejších úlohách. Avšak oproti druhej časti, ktorá bola natočená o štyri roky neskôr, to má slušnú úroveň. Takže tým pádom som sa vlastne vyjadril aj ku tomuto titulu z roku 2004. Pokračovanie s názvom "Môj sused zabiják 2" je naozaj o pozananie slabšie a dosť nudnejšie ako jeho predchodca z roku 2000. Je len dobre, že nebola natočená aj časť s poradovým číslom tri. ** ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem čekal odpad, ale nebylo to nakonec tak hrozné. Ze začátku jsem se dobře bavil hlavně díky Willisovi a Perrymu, ale postupem času tato komedie ztrácí dech a mně přestala zajímat. Po shlédnutí bonusů jsem zjistil, že největší nositel humoru měla být postava Laszla. No nevim...Americkému divákovi asi stačí když postava mluví s neidentifikovatelným přízvukem a plete si zítřek s včerejškem (taková scéna tam vážně je). 2 hvězdičky jsou myslím akorát pro tento snímek. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 46:26 pokládá Cynthia (Natasha Henstridge) hrnek s kávou na talířek, který drží v druhé ruce. V dalším záběru však drží hrnek daleko od talířku. (Iveet)

Reklama

Reklama