Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

liquuid 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, ve které Martin Lawrence opět exceluje. Mám ho moc rád jako baviče, jeho úsměv a šibalské úmysly, to je něco, co se jen tak nevidí. Na takové to odpočinkové nedělní odpoledne je to nejlepší odreagování a zasmějete se hodně často. Mrzí mě zdejší hodnocení, protože jde o celkem povedenou komediální hříčku. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Je to troška šialené, ale táto bláznivá komédia paradoxne vyzrela časom, pretože v 2003 by nás ani nenapadlo, že o necelých 20 rokov bude nekorektný humor, ktorý si robí srandu z rasizmu tak strašne "fresh" a tak strašne "in". V čase, kedy sa človek bojí povedať akýkoľvek nekorektný vtip, aby ho nezmazali z FB, WA, či Twitteru. Takýto film dnes už nemôže byť natočený. A o to viac som sa na ňom smial. Jasné, že je to cele prehnané do absurda, jasné že veľa vecí sa môže stať len vo filme ako tento, ale situácie z ktorých vychádzal sú bohužiaľ real - predsudky, ozajstný rasizmus, obťažovanie, zneužívanie právamoci etc. Martin Lawrence ešte v čase keď bol chudý a vo forme. Ksichty teda strúhal riadne. Mňa to zabavilo, pri pár scénach som sa fakt že rehotal. :) Ako vravím, toto sa dnes už natočiť nedá, treba o to viac ceniť. ()

Reklama

ShotgunED odpad!

všechny recenze uživatele

Vím,že tohle není regulérní komentář,ale tady svoje pocity vyjádřit prostě musím. Kdyby bylo hodnocení odpad roku,uděluji jej tady. Strašný úplně všechno a navíc panebože zabijte někdo Martina Lawrence a Erica Robertse,protože než tohle,to si asi radši půjčím všechny filmy od Stevena Segala a doženu co jsem neviděl a nechci vidět. Nebo můžu strávit příjemnější večer a prostřelit si hlavu. Jdu si vyčistit pistoli :-( ()

hnkflknk 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelné. Sem tam nějaký ten vtípek, u kterého se zasmějete půlkou koutku úst, a nebo vůbec. Jeden policajt je ukecaný a rádoby vtipný rasista a lhář černé pleti a druhý policista je nešikovný smolař bílé pleti. To je kombinace. Samozřejmě ze začátku jsou vůči sobě v opozici a ke konci se začnou mít "rádi" na život a na smrt jako nejlepší "parťáci" století. Nevim, ale takovým filmům jako je tento se obloukem vyhýbám, protože téměř u každé scény víte, co přijde. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Mě tyto komedie s Lawrencem celkem baví. Samozřejmě po komediální stránce. Ty stálé narážky na černocha jsou už přehnané a ohrané, ale od Lawrence je to ještě ve snesitelné formě. Jistě to nic nemění na tom, že scénář a režie jsou otřesné. Asi takhle. Jako akční film - Odpad. Jako komedie - 3 hvězdy. 40% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Na DVD naleznete i alternativní konec. (CliffLee)
  • Celý film sa natáčal v Los Angeles s výnimkou scén z pláže, ktoré boli natáčané v San Franciscu. (Real Tom Hardy)
  • Více než 400 000 lahví nápojů a piva bylo použito jako kulisy během přestřelky ve skladišti. (CliffLee)

Reklama

Reklama