Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní titulky udělané přesně ve stylu mé nejoblíbenější Noční můry č. 3 (Dream Warriors) byly fajn pokusem získat si mě na svou stranu. Ale pak přišlo pokračování strašlivých Cringer Things z předchozí série a při pohledu do obličejů některých postav, které tady už regulérně překročily hranici mezi člověkem a zrůdičkou, jsem řval zoufalstvím. Jinak strašná křeč, všechno totálně nepřirozené... Prostě osmdesátky v barvě duhy. Kdo chce skutečně dobrý seriál z americké střední oněch časů, ať zkusí Freaks and Geeks. Ostatně ono "I hate high school" pochází právě odtamtud. Scény s Freddym Krugerem byly sice okopírovány více než přesně (viz filmy č. 3, 4 a 5), ale to je tak asi jediné pozitivum, které o tomhle cringe festu mohu říct. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podareny uvod s "uradovanim" 11ky v labakoch v 1979tom, to trosicku naladi. Ale len, kym sa vratime do "sucasnosti", kedy nas decka uz navstevuju strednu skolu a moju klasicke "mindraky", nastastie s komedialnym nadychom. Nebyt "babkariny" v zavere, ani by sme netusili, ze jeden zo zanrov je mystery. Slabota. ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale první díl byl hooooodně natahovaný cringe. Úvod nadějný, ale tím to na většinu stopáže skončilo. Trapný dramata i humor a přestárlí středoškoláci. Pro tohle nikdo na ST snad nikdy nezačal koukat. Snad se další díly budou ubírat více k atmosféře jako měl konec dílu, který to zachránil. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři roky čekání stálo za to! Ten pocit radosti z toho, že vidíte svoje oblíbené postavy, slyšíte tu skvělou hudbu, a celkový styl seriálu stojí za to. Technická stránka je lepší každou sérii a jde vidět, že Netflix do seriálu ty peníze opravdu narval. A já to celému seriálu neskutečně přeji. Jsem zase zamilovaný a strašně se těším na zbytek řady a co si bratři Dufferovi vymysleli tentokrát. Btw poslední hororová scéna, která evokuje Elm Street neměla chybu. Nový záporák vypadá fantasticky! :-) ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápejte mě špatně, není to úplně hrozný, a po otřesný třetí sérii bych řekla, že je čtyřka docela zlepšení. I když jak velký, si netroufám říct. Minulá série mě od celýho seriálu už dost odradila sama osobě (jak asi usoudíte z mých pikantních recenzí), takže od čtyřky toho zase tolik nečekám. Ale pořád si pamatuju první sérii a jako stará babuška vzpomínám na dobrý časy. Ještě když mi prvních pár minut návrat malý El a profesora z laborky připomněl bezchybnou první řadu. Představení nový éry v podobě střední taky není nejhorší, ale jsou z toho dost cejtit klasický klišé, karikatury šikanátorů, který se chovají přesně tak, jak se nikdo nikdy nechoval. Ne vážně, uvidíme někde vůbec reálnej obraz šikany? Tohle je tak přitažený za vlasy, to není možný. Obávám se, že se seriál zase ubírá cestou rádoby komedie, protože u těch příšerných vtipů si rvu vlasy už teď. Ale musím uznat, že ne všechny byly hrozný, třeba ruská panenka. Objevily se taky nový postavy, který vypadají aspoň na třicet. Proboha, to neměli nějaký herce, který by fakt vypadali jako středoškoláci? Tam mohli rovnou dát bandu 50ti letých, a nebyl by vidět rozdíl. Lucasova sestra mě pořád sere, ale za to jsem ráda, že Lucas dostal prostor pro trochu character developmentu. Hodnocení: nová hororová atmosféra skvělá, ale jinak ztrácím víru/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama