Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naše projevy jsou svázány se vzpomínkami, které si na nás uchovávají ti, kteří nás milují... Anebo nenávidí. Předposlední film mistra brakových hororů LUCIA FULCIHO nás seznamuje s rodinou multimilionáře Mainardiho, který v úvodu záhadně umírá na vnitřní krvácení. Po sobě zanechává tučné dědictví, a tak je brzy jasné, že o přirozené smrti nemůže být řeč. V okruhu podezřelých jsou všichni nejbližší příbuzní a Mainardiho duch nedá pokoj, dokud se nedozví skutečnou pravdu. Jeho hlas ze záhrobí nakonec dovede odvážnou dceru Rosy k děsivému závěru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná detektivka s hororvými motivy. Určitě jsem se nenudil. Sice jsem od začátku tušil kdo bude viníkem, přesto jsem byl průběhem filmu mile překvapen. Scény snové jsou místy až úsměvné svojí kýčovitostí, ale přesto si film po celou svoji dobu udržuje jistou míru tajemna čímž mi je velmi sympatický. Dávám 60 procent... :-) ()

demented 

všechny recenze uživatele

Mierne atypický Fulci. Tentokrát sledujeme multimilionára náhle umierajúceho na rozsiahle krvácanie. Dotyčný prosí svoju dcéru zo záhrobia, aby zistila, kto stojí za jeho smrťou. A ako to už v kriminálkach býva, každý má svoj motív. Či už macocha alebo nevlastný brat, ktorí majú záujem o jeho majetok alebo neverná manželka. Nebyť v priebehu filmu niekoľkých záberov na mŕtvolu v rôznych štádiách rozkladu (rozožieranú červami), tak si ani neuvedomíme, že sledujeme horor. K tomu hrá krásna melodická, synťáková hudba. Ach jaj. A pri tom sa ten film tak krásne začal. Síce to nie je Fulciho najhoršie dielo, ale mám pocit, že tento krát by maestro urobil lepšie, keby pokračoval v spomínanej prvej scéne a natočil radšej porno :) ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Fulciho mystery, ktoré zaujme iba v krajných prípadoch. Hrozný brak a zbytočný film so slabým spracovaním. Množstvo WTF scén, nič napínavé a zopár nechutných scénok. Príšerní herci, slabá zápletka a neuveritelne otravná hudba počas celého filmu. Réžia a kamera taktiež nič moc. Navyše som sa pri deji nudil, ale na to že bol večer, nezaspal som takže tú jednu hviezdu si to snáď zaslúži. 28% ()

Morloth odpad!

všechny recenze uživatele

Báječná sranda, která nemá hlavu ani patu. Film je doprovázen příšernou hudbou, kterou snad hrál opilý pianista na midi klávesy. Děj se od začátku do konce v podstatě nikam neposune. Je zde velká kumulace naprosto nelogicky nahých lidí. Triky jsou k smíchu, herecké výkony taktéž. Osvětlovač a kameraman asi popíjeli s pianistou, neboť kamera působí snad laciněji, než z reklam na prášky z devadesátých let a nasvícení interiérů je žalostné. Navíc pojídání očí, které si mohu koupit na pouti jako žvýkačky mne opravdu rozhodilo. Pokud si někdo myslí, že tento film je hororem, který má nějakou atmosféru, tak ať mi prosím napíše. Víc jsem se bál snad i u večerníčků. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušný horor o bohatém muži co je nalezen mrtev . Má dceru ,která jediná ho má ráda a on jí pomocí telepatie prosí o pomoc ,aby mu zjistila kdo ho zabil. Začíná docela děsivá hra kdy se nám promítají řady vizí a realit jak to vše mohlo či možná bylo a nebo né.... Až dojdeme docela k zajímavému rozuzlení. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film byl namluven v anglickém jazyce. Všichni herci a herečky poté nadabovali své postavy do italštiny. (Chatterer)

Reklama

Reklama