Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladému tulákovi se naskýtá příleitost dobrého zaměstnání. Lákavá nabídka ho zatahuje do hry, která v něm probouzí skryté sklony k brutalitě. Teď se z něj stává monstrum poháněné silou msty. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (35)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Takhle dopadnete pokud po skvělem debutu točíte jednu koninu větší než druhou. Dostáváte se do stále větších sraček. Nikdo Vám nechce dát pořádný rozpočet. Sice stále ještě umíte natočit slušný film, který ale ničím nepřekvapí a nevybočí z řady. A hlavně pidirozpočet a nedůvěra producentů v Gordonův hitmakerský potenciál jsou opravdu hóóódně znát. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Film, u nás vydávaný za horor od tvůrce Re-Animatora pod temným názvem "Král temné síly", není bohužel ani horor, ani temný. A ani příliš dobrý. Žánrově se potácející slátaninu zachraňuje jen občasně se objevující Daniel Baldwin. Na tvůrce Re-Animatora slabota, na Stuarta Gordona posledních let lehký nadprůměr. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Rogue má pravdu, nie je to horror ani nič temné, iba banálny príbeh o pomste. V prvej tretine celkom poteší nepredvídateľnosť príbehu, zvyšok filmu /kde je už celkom jasné, vo co go/, pre zmenu odmení milovníkov gore scénok - len ich mohlo byť viac. Ďalší z tisíc a jeden filmov, ktorý nesklame ani nepoteší. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Název je opravdu hodně zavádějící, tedy ten český. Ale na druhou stranu jsem díky němu čekal, že se Shaun po své golfové příhodě opravdu změní v nějakého pána temné síly, že odkryje nějakou skrytou sílu vůle, která se v něm díky golfu probudila a stane se z něj vraždící bezcitné monstrum. Horor... neřekl bych, jako jasně, hororvé prvky to mělo, ale spíš je to takový drsnější exploitation thriller. Film má docela dost zajímavý nápad, bohužel padá na rozpočtu a na výkonech některých herců. Vlastně i na samotné režii, co si budeme povídat, Gordonova kariéra má sestupnou tendenci, byť tenhle film opravdu není zase tak špatný (navíc na to že v něm má prsty Asylum). Když jsem zjistil, že se ze Shauna opravdu žádný béčkový démon pomsty nestane, byl konec poměrně předvídatelný. Plus bych také viděl v násilí, bylo udělané, s ohledem na provedení zbytku, poměrně umně. Mimoto, opravdu jsem si myslel, že Duke je John Goodman. Rozhodně toho herce znám, ale plete se mi s ním. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asylum ve mě nevzbuzovalo zrovna velké naděje, ale nakonec to nebylo tak zlé. Rozjezd byl sice trochu pomalejší, ale jakmile začali Baldwin a spol. pracovat na tom, aby hlavní hrdina všechno zapomněl, bylo to celkem fajn. Došlo na slušné béčkové gore, objevily se bizarní halušky a celkem mi seděla ruční kamera, která tomu dodávala realistický punc. A kupodivu to bylo i dobře zahrané. Dá se to. 60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Charlie Higsona, který k filmu napsal i scénář. (Terva)

Reklama

Reklama