Reklama

Reklama

Z onoho světa

(seriál)
  • USA Beyond
Trailer
Mysteriózní / Drama
USA, (2017–2018), 14 h 17 min (Minutáž: 42–43 min)

Hudba:

Toby Chu

Hrají:

Burkely Duffield, Dilan Gwyn, Jonathan Whitesell, Michael McGrady, Romy Rosemont, Peter Kelamis, Patrick Sabongui, Erika Alexander, Eden Brolin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Mladík Holden Matthews, který se po dvanácti letech probudí z kómatu, objeví nové astrofyzikální schopnosti, díky nimž se ocitne ve víru nebezpečného spiknutí. Nyní se Holden musí pokusit přijít na to, co se s ním během uplynulých dvanácti let stalo, a jak žít ve světě, který se v době jeho nepřítomnosti tak výrazně změnil. Největší otázkou ovšem zůstává, proč se to stalo zrovna jemu? Zatímco si Holden snaží zvyknout na to, že je dospělý, tajemná žena jménem Willa ho varuje, aby nevěřil lidem kolem sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (16)

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Fanouškům podobného žánru se to jistě bude líbit. Dost mi to připomíná nedávné The OA. Herecky to sice často pokulhává, ale příběh je dostatečně zajímavý, aby vás udržel celou sérii. Asi vás to úplně nenadchne v žádném aspektu, ale jako nenáročná žánrová oddychovka ideální. Jedno velké minus však přece jen zmínit musím, a to, že The Realm jako "druhý" svět není příliš zajímavý a rozvedený jen minimálně. To mě vadí a mrzí, jelikož minimálně za začátku to potenciál mělo. Takže se drtivá většina příběhu odehrává v 'našem' světě, což je škoda, i když právě kvůli nepropracovanosti toho druhého možná spíš dobře. Pusťte si to bez přílišných očekávání a budete se bavit. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Scifi pro mladší teenagery (only). 1) Autoři se nesnaží ani zbla, aby svůj výtvor učinili atraktivnějším i pro další věkové skupiny. Převažuje zmatený děj, nevěrohodné postavy i chování. Nejhorší je do sebe zahleděný egocentrický hlavní "hrdina" Holden bez zájmu o cokoli, co přesahuje jeho kolo, hamburgery a vášeň pro "normální" život. 2) Ale pár pěkných kluků se tu najde: 25letý přesvalený Kanaďan Burkely Duffield (Holden Matthews), 26letý Kanaďan Jonathan Whitesell (Holdenův bratr Luke), 30letý Tom Stevens (Holdenův kolega z práce Steven), 39letý Jay Paulson (chovanec Edgar, který umí vyvolat požár). 3) Psáno po druhé řadě. ()

Reklama

Honza2211 

všechny recenze uživatele

Tak tedy Beyond (Z onoho světa). Seriál začne výborně. S námětem jsem byl ze začátku velice spokojen, nápad velice dobrý (probuzení z komatu, paranormální schopnosti). Vypadalo to na kvalitní mysteriózní-paranormální seriál. Bohužel po epizodě 1x05 musím snížit hodnocení na 40%, měl jsem co dělat ať nedám 20%. Začalo to být bez nápadu, nudné, frustrující, povrchní a neuspokojivé. Pro školáky asi snesitelný seriál, ale pro mě už ne. Dávám si od něj pauzu. Není to propracované, je to povrchní a nudné. Některé násilné scény tam být nemusely, místy je to přesexované, což mi leze na nervy. Je to veliká škoda, protože nápad to byl dobrý a byl tak neuspokojivě zahozen a nevyužit. Seriál začal být povrchní brak, což nemusím. Příjemné překvapení je herec Alex Diakun (který hrál i v Krajních Mezích a Aktech X) a od totálního odrazení od tohoto seriálu mě zachránil. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vás to určitě nadchne, čemuž pomáhá několik komických scén na odlehčení, které hlavní protagonista prezentuje jako by se nechumelilo (hláška s Narnií mě vážně pobavila). Zdá se, že se rozjíždí super seriál, ale pak se to někde zlomí. Po pravdě už si ani nejsem jistý, kdy jsem si uvědomil, že se v seriálu skoro nic neděje, ale co mě o pocitu přesvědčilo byl závěr, který děj posouvá zrychleným tempem a vše "podstatné" se odehraje během poslední epizody, a to je bohužel škoda. Uvidíme, co ukáže druhá série, šancí ji rozhodně dám, protože seriál v sobě potenciál určitě má. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Seriál, co začne tak bombasticky, že si už po prvních dvaceti minutách říkám, jak se na tuhle mysteriózní guilty-pleasure budu týden co týden s chutí dívat... Jenže! Pak přijde druhá půle pilotu, a mně dochází, že bych si v tom nenašel vůbec nic novýho, takže i když by mě tenhle teenage x-files mustr nejspíš bavil i napodvacátý, nehodlám mu letos v tý zaplavě tabooů, homelandů a vikingů nakonec věnovat pozornost. Už ne. ()

Galerie (530)

Reklama

Reklama