Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (624)

choze 

všechny recenze uživatele

Pro nekritické skalní fanoušky Rowana Atkinsona může být, ale pro diváka, který hledá dobrou parodii na bondovky, u níž by se doopravdy zasmál a nejen pousmál jednou za půl hodiny doporučuju prvního Myersova ŠPIONÁTORA. Je mnohonásobně vtipnější, má daleko lepší muziku a více známých herců a cameo rolí. Tohle je dobré tak pro malé děti. Film o kterém beze zbytku platí, že trajler je lepší než celý film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná „popcornovka“ u které se člověk v některých situacích skutečně zasměje, jindy se však dočká jen trapných momentů. Naštěstí tu je Rowan Atkinson – chlapík, kterého „žeru“ už odmalička. Tenhle borec coby nešikovný agent MI 7 má sice do Jamese Bonda daleko, nicméně se dokáže ze všech „patálií“ vylízat s grácií. Natalie Imbruglia je (byla) opravdu kus pěkné ženské, nicméně zde skutečně hrál prim John Malkovich. Podobné komedie „parodie“ sice moc často nevyhledávám, ale lhal bych, kdybych tvrdil, že se na tento „skvost“ už nikdy nepodívám znova. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// některé vtipy jsou opravdu kolosální, hudba, Natalie Imbruglia, -vtipů není zas tolik, občas až trapné, je to parodie/// V tuto chvíli jsme to viděl podruhé a docela obstojně jsem se bavil. Mohlo to být o hodně lepší, ale co, jakákoliv role Mr. Beana je přijatelná. Nehledě na to, že zpracováno je to solidně, vyniká hudba, jako z nějaké Bondovky. Ovšem když jsem to viděl poprvé, čekal jsem akcí nabitý film, ale hlavně film, který se bude brát vážně. Chtěl jsem prostě Atkinsona vidět v jiné poloze. Výsledek byl pro mě tedy velké zklamání. Dnes jsem však věděl do čeho du, a jak říkám, některé vtípky byly opravdu výborné, jen škoda, že jich nebylo více. „budeme se teď bavit vo hovně?“ :-)/// Celkem 69%/// ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Pro mě už klasika. V jednoduchosti gagů opírajících se o akční, špionážní a buddy-movie díla je krása. Ten Atkinson si ze sebe umí dělat srandu i tady, ne že ne. Pokud o něm něco víte, pro někoho plus nebo mínus, přikláním se k první možnosti. Nádherná a ne špatně hrající Natalie je fajn. Chápu, že ten Malkovich tady mohl někoho naštvat, ale pasáž s korunovací je gold! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější komedii jsem hodně dlouho neviděl. Humor se na začátku někam skryl a jaksi se celý snímek zapomněl ukázat. Docela mě Rowan Atkinson zklamal. Vlastně mě zklamal hodně. O ostatních je škoda mluvit, protože to byla marnost nad marnost. Humor se snaží hrát stále na stejnou strunu. Bohužel to nefunguje ani na první zahrání a s každým dalším se trapnost více a více stupňuje. Přiznám se, že jsem měl problém tuhle sračičku vůbec dokoukat. Odpad! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Když je Pascal (John Malkovich) u premiéra (Kevin McNally) a sděluje mu, že všichni agenti jsou mrtví, ve skleněné skříňce je nad premiérem vidět odraz mikrofonu. (DivX)
  • Když Johnny (Rowan Atkinson) omráčí plukovníka, má plukovník ohrnutý kabát a je vidět bílá strana. Když k němu však přibíhá zdravotník, už je otočený a je vidět červená. (Marrty3)
  • Severoamerické tržby byly 28,1 milionu amerických dolarů, celosvětové 160,5 mil. (z toho 31,9 milionu ve Velké Británii). (NIRO)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama