Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (623)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je pro mnoho lidí hlavně Mr. Bean, ale svůj komediální talent umí prodat i jinak. Třeba jako potrhlý agent Johnny English, který se pro mě za ty roky stal kultovkou a stále mě dokáže rozesmát, i když jednotlivé gagy znám nazpaměť. Film je správně uhozený, má tempo a skvělé obsazení, které vás utvrdí v tom, že tomuhle kousku má člověk rozhodně dát šanci...85% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se víc, než jsem čekal, John Malkovich je vynikající, ale tím způsobem, že mi přišel tak odporný, že to až přesahovalo roli :-) a Natalie Imbruglia jako tradiční ženské zpestření ;-) Hudba byla bondovská a dokonce i píseň od Robbieho Williamse mi vůbec nevadila. Zkrátka a dobře, další pěkná parodie s jedním z nejtalentovanějších komiků současnosti, Rowanem Atkinsonem, se kterým ani hovna nejsou tak vulgární, jak by mohla být v teenagerských fekálních veselohrách. Z hlediska nadhledu se může jít JB klouzat u scény, kdy okouzlující děva sděluje JE svou náklonnost a dělá to tak dobře, že vám dojde, proč vlastně James klátí jednu babu za druhou jak na běžícím pásu jenom proto, že vystoupí z nějakýho moře :-D ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie v hlavní roli s R. Atkinsonem, který jako agent MI7 sice nepředvádí své grimasy, jak je známe z krátkých filmů, ale zato působí, řekněme zmateně?:-) Je to komedie, která sice nehýří vtipem každou minutu, ale světlé okamžiky se jistě najdou a pro pobavení znuděného nedělního posezení s tetičkama a strejdama jistě postačí:-)60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vy ste sa museli milovať s veľa ženami.“ – „Človek robí, čo môže“ Rowana Atkinsona som mal strašne rád ako decko, ale čím som starší, tým je mi v komediálnych rolách menej príjemný a oceňujem tých pár (skutočne minimum) vážnych rolí, ktoré mal. Johnny English je samozrejme komédia, čiže nadšenie sa asi ani nemohlo dostaviť. Snímka mala byť paródiou na bondovky, bohužiaľ napriek zábavnému paradoxu (scenár napísali bondovskí scenáristi Purvis a Wade) sa žiadna veľká sranda nekoná. John Malkovich ma ako titulný zloduch nebavil a nebyť hŕstky originálnejších scén (pohreb, kačička, nemocnica, moment prekvapenia, DVD, „Som doktor... doktor... Bough.“) a pomerne zábavného Atkinsona (ktorý však nedokáže zamaskovať slabý scenár a mútnu réžiu) neviem-neviem. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ben je holt Bean, v osobním životě jistě velice kultivovaný vzdělaný a já nevím co všechno ještě, ale tady v tomto snímku jakoby ztratil něco ze svého původního já (šarm, kouzlo osobnosti), podobně jako třeba někteří prvorepublikový herci příchodem z němého filmu na ten zvukový. Asi tak od 96' ho beru prostě jako toho nemluvícího nicméně velmi zábavného troubu ve svých zdařilých skečích a ne jako vážného herce který náhle promluvil. Toď můj nestranný názor na tento film. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Johnny English (Rowan Atkinson) sa prvýkrát objavil na obrazovkách v sérii 17 reklám na produkt Barclaycard v rokoch 1992-1997. (Budisovie)
  • V Číně byl film uveden pod názvem "Mr. Bean tajným agentem“. (džanik)
  • V čase 28:46 drží Bought (Ben Miller) v pravé ruce zbraň, v následujícím záběru však posunkuje rukama a vidíme, že zbraň zmizela. (Iveet)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama