Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fiktivní příběh z konce 90. let o boomu internetového obchodu. Mladý muž zanechá své zaměstnání v Silicon Valley, vydává se za vysněnou prací a pokouší se vynalézt a obchodovat s osobním počítačem za 99 dolarů. Jeho atraktivní sousedka dokáže divy a vzkřísí oboje - podnikání i sexuální apetit. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie o partičce počítačových techniků, kteří chtějí vyrobit superpočítač jen za 99 dolarů. Film rozhodně neurazí, ale také výrazně neoslní, prostě taková standardní humorná podívaná. Je fakt, že film je třeba brát taky s trochou nadsazky, jelikož počítač, kde jsou vzužity tak pokročilé moderní technologie by za takovou cenu sestrojit nešlo. Nakonec musím ještě pochválit tvůrce za velice důmyslný závěr. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Až příliš prvoplánová americká teenagerská komedie plná těch nejběžnějších stereotypů a klišé typických pro tento žánr. Navíc se tu v urážlivě vysoké míře humor točí jen okolo samičích kvalit ,,dokyny" (rozuměj partnerky) a střídá se s nejpokleslejší pseudoromantikou spojenou s tímtéž. O hodnotovém žebříčku hrdinů potažmo cílové skupiny diváků netřeba mít iluze. Celé by to snad mělo zachránit usazení do Silicon Valley a tedy zaostření na vizionářství v počítačovém průmyslu. Místo toho tu najdete zase jen kupu klišovitých povrchních představ o jeho fungování. Zbytečný film... ()

Reklama

messi@h 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle film mám slabost a bohužel je tady děsně odstřelený. Objektivně si zaslouží tak 65 %, takže jsem ho mírně nadhotnotil, abych mu pomohl :) Ale když čtu komentáře ostatních, tak to zase udělali přesně naopak - napíšou, jak se na to dobře dívá a dají filmu klidně 2 hvězdy. Takže jsem je vlastně jen vyvážil. Jak tady už mnohokrát zaznělo - tenhle film je především oddechovka a svoji roli plní na 100 %. A to se taky počítá. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Na začiatku som bola odhodlaná dať tomu buď odpad! alebo 1* a rýchlo prepnúť kanál, lebo tak trápny, klišovitý a nevkusný začiatok sa často nevidí. Prekonala som sa a dodívala sa na to. Chavalabohu, film sa od tretiny nakopol a stal sa aspoň pozerateľným. Film bol nevkusný, klišovitý, otrepaný, bol to vývar z vývarov všetkých komédií. Oživením malo byť prostredie počítačov a machrov, ktorí s nimi vedia robiť, no ani lajkom ako ja sa to nemohlo zdať ani trošičku možné. Jediný vtipný bod bol snáď len Derryl, no aj to len niekedy. 36% ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Bylo to tady stokrát... Co stokrát? Tisíckrát! Co tisíckrát? Sto tisíckrát! Přesto mě tahle komedie o partičce nerdovskejch sociopatů snících svůj velký americký sen nějak výrazně neštvala. Ethan Suplee a Dawsonovic Rozára snad ani zklamat nemůžou. Alespoň pro mě zmínění dva herci tuhle (místy vtipnou, místy trapnou a hodně omšelou) komedii zvedají z bahna šedýho podprůměru. Závěrem: Koukatelný konzum o nadšencích z garáže, kterému ale chybí nějakej "Smithovskej" říz nebo pravej ajťáckej zápal. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl při zkušebním vysílání představen pod názvem The Big Idea. (Cheeker)

Reklama

Reklama