Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (496)

B!shop 

všechny recenze uživatele

To sem teda cekal vetsi srandu. Prumernej film s prumernejma vtipama, ktery obcas pobavi, prumernou animaci a pribehem, kterej nicim neprekvapi, takze se tu jako vzdy najde poucovani na zaver. Ani hlavni hrdinove mi neprisli nijak zvlast skvely, navic minimalne pulka z nich je vyuzita minimalne. Ale potesil me Steve Carell a jeho hyperaktivni veverka. Film ma 80 minut, takze nenudi a obcas rozesmeje, ale v porovnani s jinejma animakama se jedna pouze o prumernou zabavu. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, moc jsem se bál. Od začátku jsem k tomu přistupoval jako k infantilní "dojemné" sračičce ala Madagaskar. U první scény s dobýváním do automatu jsem si říkal: ,,Hm, tady někdo viděl hodněkrát Dobu ledovou." Ale moc dlouho mi mrzutost nevydržela. Netrvalo to ani dvacet minut a byl jsem k televizi připoután takovým způsobem, že jsem si ani nemohl jít dolít pití. Je pravda, že příběh není ničím originální, ale je to napínavé, animace je krásná a humor pobaví dítě stejně jako intelektuála. Stačí jenom dát těm roztomilým zvířátkům šanci. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $155,019,340Tržby Celosvetovo $336,002,996Tržby za predaj DVD v USA $126,605,435 //počet predaných kusov 7,912,055║ DreamWorks a ich ďalší podarení počin, príbehovo pestré, vydarený humor nechýba a animačne si spĺnajú svoju zaužívanú úroveň ale na to aby v tomto prípade konkurovali Pixaru im ešte niečo málo chýba vypilovať. /videl v kine: 75%/ ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Dokedy ? Dokedy nás bude Hollywood bombardovať počítačovými animákmi, ktoré sú spravené podľa jednej schémy, objavujú sa v nich dookola tie isté charaktery, akurát v inom kabátiku ? Asi dovtedy, kým nedeľné kino pre celú rodinu bude „in“. Za plotom nie je dobrý animák. Je to film plný prevarených klišé s klasicky vymakanou 3D grafikou, film bez poriadneho príbehu s rodinno-mravoučným odkazom podaným tým najpovrchnejším a najprvoplánovejším spôsobom. Napriek tomu, že ako celok film nie je nič moc , niektoré časti celkom fungujú. Zasmial som sa totiž „až“ dvakrát – pri Hammyho speede a pri zmienke, že superskalpovač je nelegálny všade okrem Texasu. Obávam sa však, že ešte jeden až dva takéto animáky, a budem podobné záležitosti odpadovať. 3/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ideální pohádka, pokud zrovna čekáte na objednanou pizzu. Nedoporučuji na ni koukat v případě, kdy lednice zeje prázdnotou. Několikrát jsem se během sledování dokonce zasmál, což je v rámci animáků věc takřka nevídaná. Postava mývala byla velmi dobře napsaná a moc se mi líbilo, kterak vyjebával s ostatními naivními zvířátky. [77 %] ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Medzi dvomi záverečnými titulkami sa nachádza ešte krátka scéna. (JADIM)
  • Jde o adaptaci komiksového stripu "Over the Hedge", ve kterém zvířátka ironicky komentují počínání lidí. Jeho autoři, Michael Fry a T. Lewis začali komiks tvořit v roce 1995 a v době vzniku filmu vycházel zhruba ve 150 různých novinách. (imro)
  • Veverka Hammy nazve ve snímku živý plot Steve, neboť je to údajně pěkné jméno. Steve Carell tuto postavičku namluvil. (imro)

Reklama

Reklama