Reklama

Reklama

Ranč

(seriál)
  • USA The Ranch
Trailer
USA, (2016–2020), 41 h 47 min (Minutáž: 26–36 min)

Režie:

David Trainer
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Coltovi nevyšel plán být profesionálním sportovcem. Teď pomáhá tátovi a bráchovi udržet ranč nad vodou a ještě si musí najít v rodině svoje místo. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (30)

Talina 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se začala dívat kvůli kombu Kutcher- Masterson, a jsme ráda že jsme tak učinila. Tenhle seriál je prostě něco jiného. Má to vtipné momenty, má to smutné momenty a je to podle mě něco, co stojí za to vidět. Od S03E11 tam už bohužel nebude Masterson, který je prostě super a bez něhož to bude o dost méně vtipné, ale co se dá dělat, někdo někoho obviní, nemá důkaz no a všichni mu věří a tak to asi zřejmě teď chodí na tom světě. Nahradí ho sice Dax Shepherd, ale bude to jako když skončil Charlie Sheen v Dva a půl, prostě to postupně půjde do sraček. Škoda ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to iné. Nie je to žiadny hahaha sitcom ani žiadny seriál, ktorý by chytal za srdce, hoci pár silných momentov určite má. The Ranch je tak prapodivná vec, že vlastne v mnohých líniách funguje. Fantastický Masterson a výborný Elliott z tohto robia niečo čo sa oplatí vidieť. Netlačí to na pílu. Mení to veľmi umne náladu z komédie na drámu a pritom to zostáva svojské a svieže. Dejové zvraty sú podmienené charaktermi, ktoré sa len veľmi ťažko menia a sú bohužiaľ v nekonečnom kruhu ich vlastnej obmedzenosti. ( niekedy je to dobré, niekedy nie). Pozeral som to a užíval som si to. Hoci od dokonalosti to má stále ďaleko, vypína sa pri tom znamenite. Až tak, že máte chuť ísť a dať si pivo a whisky. 1. séria - 70% ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Potom čo Don Reo a Ashton Kutcher takmer zničili Dva a pol chlapa sa nám ospravedlnili týmto vydareným a originálnym kúskom. Síce v seriali nie je veľa momentov, ktoré vás rozosmejú do popuku, no takmer pri každej hláškej nastane aspoň jemný úškrn, čo si ja osobne cením. Takisto nám tvorcovia ponúkli originálne postavy a som rád, že si Kutcher našiel rolu, ktorá mu sedí na miéru. ()

rotator 

všechny recenze uživatele

Seriál nabral hneď od začiatku správny kurz. Hlavne vďaka hereckým výkonom Mastersona a Kutchera, kontrovaných Elliotom. Jednotlivé časti sa prelínajú z humorných dialógov, pokračujúcu smolu až po rodinnú drámu (inak by to bolo asi monotónne). Tú Whisky, čo si dávali miesto vody, nepili snáď len keď išli autom.Tto si otvorili plechovku piva :) Pre mńa tých 41 hodín a 47 minút, bol dobre strávený čas. Fakjé! ()

Jabcan 

všechny recenze uživatele

Geniální seriál. Zajímavý a svěží koncept, který se v sitcomech příliš neobjevuje. Neukazuje totiž život lidí ve velkých městech jako naprosto drtivá většina jiných sitcomů, ale naopak je zasazen do farmářského prostředí americké obilnice. Herecké výkony Sama Elliotta jsou regulérně na Emmy a společně s výbornou atmosférou a velmi dobrým humorem seriál ideálně dotváří. ()

Galerie (403)

Zajímavosti (5)

  • Seriál sa natáča pred živým publikom. (toi-toi)
  • Bizón v bare má v každom diely iný klobúk. (toi-toi)

Reklama

Reklama