Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vysokoškolák Kaidou Haru žije společně se svým otcem a jeho novou rodinou v Japonsku. O své biologické matce, populární autorce novel, neslyšel už několik let. Jednoho dne od ní ale dostane zprávu, že je těžce nemocná a byla by ráda, kdyby mohla alespoň ještě jednou spatřit svého jediného syna. A tak, i přes to, že ji tak dlouho neviděl, se Haru bez váhání vydá do hlubokých kanadských hor, kde jeho matka žije a kde kdysi strávil velkou část svého dětství. Když ale dorazí na místo, zjistí, že ho jeho matka vodila tak trochu za nos. Nejenom, že se těší výbornému zdraví, ale navíc má pro něj nelehký úkol – převychovat divokého chlapce, který si rozumí daleko více se smečkou psů než s lidmi. Chlapec je zjevně japonského původu, což také dokazuje jeho schopnost hovořit plynně japonsky, bohužel si ale nepamatuje na nic ze své minulosti. Proto také strávil určitou dobu v sirotčinci, odkud si ho později Haruova matka vzala a posléze i adoptovala. Jeho jméno je Ren. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Tento kousek se nejprve jeví jako víceméně fungující slice-of-life rodinné drama o dvou nevlastních bratrech, kteří se spolu musí naučit žít. Postupně se také začne budovat i romantická stránka jejich vztahu, ovšem ta opravdu, ale opravdu nefunguje. Všechno to dojemné objímání a líbaní působí neskutečně křečovité a vůbec tam nesedí. Možná kdyby Ren nevypadal na 8 ... Každopádně shounen-ai seriálů je málo, a tak když nemáš na dovolenou v Karibiku, spokojíš se i s Bulharskem. 5/10 ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Super lovers je prvé anime v rámci žánru Shounen-ai, aké som vôbec kedy pozeral a zatiaľ môj celkový dojem z anime je skôr pozitívny, z čoho som aj ja sám celkom prekvapený. Ústredná dvojica postáv je celkom zaujímavá až zvláštna, kde dospelá hl.postava, Haru sa správa miestami dosť detinsky a naopak mladý Ren mi príde svojím správaním vyspelejší ako Haru. Každopádne sa jedná o celkom zaujímavý počin, ktorý kombinuje ako dramatické tak aj komediálne prvky.3*. ()

Reklama

Plangi 

všechny recenze uživatele

Super Lovers se stala mou pomyslnou vstupní branou do gay animovaných romanťáren japonské produkce. Ta rodinná pouta byla teda úlet hraničící s mezí únosnosti - Matka jako syn, citově naprosto nevyvinutí jedinci, kteří každý ve své sobeckosti masírují nervy a duši nejen sobě navzájem, ale hlavně všem ostatním v okolí. Bohužel to nejvíce schytává další rovněž citově nevyvinutý jedinec - nejmladší adoptovaný bratr. A světe div se, ochranářský komplex nejstaršího bratra začne propukat v mnohem hlubší vztah. A tím začíná dlouhá cesta k ujasnění si, zda ten stojí na citových nebo opět čistě sobeckých základech. To bylo podle mě to nejzajímavější hned vedle postupu příběhu o vzájemném soužití 4 diametrálně odlišných bratrů. Samotná romantika byla vhledem k okolnostem divná a opravdu malý kousek chyběl k překročení další meze únosnosti. Od extrému k extrému, ale jako začátek s anime subžánrem shounen-ai OK...*** ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Japonská perverze tentokrát narazila na hranici mé tolerance. Tohle už ne, to je silně přes čáru!_____ Matka bez mateřského pudu a bratr bez bratrského studu se starají o zraněné vlče tak, že mu způsobují další a další rány. Zejména psychopatický a po úrazu hlavy zjevně i duševně nemocný bratr, který ztratil ponětí o tom, co je přípustné a co ne, nebohého divokého Rena likviduje psychicky a vlastně i fyzicky. Dostává ho do neřešitelných traumat, protože Ren se jako mladší, slabší, závislý a neznalý základních společenských norem nechá zcela bezbranně vmanipulovat do pozice viníka. Takže namísto, aby vyhledal pomoc – jeho chabé pokusy o útěk zničí majetnický bratr v zárodku – se ještě cítí provinile a jako ten, co se má omlouvat, kát a škemrat o odpuštění. ____ Tohle všechno se děje za přihlížení dalších bratrů, kamarádů, učitelů i známých rodiny. Ti maximálně utrousí sarkastickou poznámku, ale přesto nechávají dravce, aby dál zatínal drápy do své kořisti, která navíc vypadá nanejvýš tak na dvanáct let. _____ Pro tenhle seriál nemám slůvka odpuštění a ani kousek pochopení. Malý nevinný kluk ještě děkuje nemilosrdnému predátorovi za to, jak hezky se o něj „stará“ a je mu za to vděčný. Opravdu nechutné! _____ Stupidní, že se nikdo moc nezaobírá Renovým raným dětstvím, co se mu stalo, kdo mu ubližoval a proč. To, že jsou tam vedlejší postavy většinou jen do počtu (evidentně osekali vedlejší motivy z mangy na nesrozumitelné minimum) je důkazem špatně udělaného anime. Ale ústřední motiv: „vztah“ staršího bratra k nejmladšímu, je zvrhlý, odporný a zlý způsob uvažování. SHRNUTÍ: Mnohem líp by ti, Rene, bylo, kdybys běhal s vlky kanadskou divočinou. ()

LeitoSE odpad!

všechny recenze uživatele

Shounen-ai ako žáner nevyhľadávm, ale ak mi niekto povie, že je niečo naozaj kvalitné, tak nepohrdnem ani tým. Problém mám s ním v tom, že akonáhle nie je hlavným prvkom komédia, tak to celé stráca zmysel a akúkoľvek úprimnosť. Super lovers je celé rovnako umelé, gýčovité a nereálne ako všetky loli anime. Tie sa však nehrajú na to, že chcú zdeľovať nejaké životné múdrosti a nedajbože rozoberať psychiku postáv a to do toho nezahrňujem ani diskutabilnú pedofíliu a incest, takže ja vážne netuším, čo by ma na tomto anime mohlo baviť. Drop 2/10 – 10% ()

Reklama

Reklama