Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Makoto Kowa je patnáctileté děvče, které opustilo Yokohamu a vydalo se spolu se svým černým kocourem Chitem ke svým příbuzným do Aomori. Makoto Kowa však není úplně obyčejné děvče, ale profesionální čarodějka. Zde v poklidném malém městě má Makoto v plánu rozvíjet své kouzelné umění, které se zatím omezuje především na létání na koštěti po obloze. Kromě klidu na procvičování svých magických dovedností zde Makoto však velmi rychle najde i jiné kouzelné věci, jako je například přátelství... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Další taková oddychovka laděná do venkovského stylu s trochou klasického starého čarodějnictví, které se už jen tak nevídá a obzvláště ne u japonských anime. Pokud člověk nemá co sledovat, tak se dá celkem dobře u tohohle vytuhnout, i když mi to připadalo takový trochu přihlouplý bez jakéhokoliv cíle, kdy jsem ani nějak nevnímal, že je konec. Jednoduše řečeno, žádné akční scény nečekejte ani trochu, je to spíše takový každodenní život v poklidu a radosti z naprosto normálních věcí. Animace je celkem slušná a hudba, co se týče instrumentálů, tak sedí na dané prostředí, ale OP a ED mi přišly otravný celkem. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná oddechová záležitost. Sice je v hlavní roli čarodějka, ale v seriálu se nic neděje; sledujeme, jak zahradničí, jak se ztrácí na cestách, jak pojídá různé dobroty. Slice of life jako vyšitý, jen prostě okořeněný sem tam nějakým tím kouzlem. Ale řekla bych, že je to spíš cílené na chlapi než na ženský; minimálně tolik záběrů na poprsí jsem tu prostě nečekala... Odnikud nikam s čarodějkou na koštěti. Silné 3*. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Děvče co lítá na koštěti, z hlíny tahá uřvanou mandragoru, no už stačí jenom aby začala máchat hůlkou a hrát famfrpál a mám jasno... Na druhou stranu musím říct, že se na to velmi dobře kouká, animaci i hudbu bych označil za vcelku příjemné, charaktery jsou docela sympatické, magický svět má co nabídnout a atmosféra je prostě hodně povedená. Takže jako takový odpočinkový kousek s příjemným tempem to velmi slušně funguje. 7,5/10 ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nepozeral anime, kde by figurovala mágia a čarovné bytosti a bolo by to podané tak neuveriteľne nonšalantným spôsobom, ako keby si postavy išli iba pripraviť vodu na čaj. Na jednu stranu je to v tom naklasickejšom duchu slice of life žánru a nedá sa to v tomto ohľade rátať ako negatívum, na stranu druhú ho tento prvok v ničom neodlišuje od ostatných anime bez kúzel. Jednoducho je to pohodové, charaktery nevýrazné a ich život bezproblémový. Epizódy mi preto plynuli strašne pomaly, neviem či nastala nejaká výrazná zmena potom v ďalších, ale nemám ani dostatok záujmu to zisťovať. Drop 3/12 – 40% ()

Galerie (355)

Zajímavosti (1)

  • Když jde Makoto poprvé do nové školy, na nástěnce visí mimo jiné i náborový leták kroužku pro čarodějky. Na něm se nachází Maria – čarodějka a hlavní postava anime Junketsu no Maria (2015). (EMIA)

Reklama

Reklama