Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Janek 

všechny recenze uživatele

Průměrný nápad, nedotáhlý scénář, ale docela to funguje, Stiller a Black dělají co umí - je to určitě lepší, než ty nové teenage komedie - to URČITĚ!! Navíc je tu docela příjemná hudba...měl bych ale podotknout, že jsem film náhodou zahlédl na HBO, zrovna když jsem přejížděl program, chytlo mě to, ukoukal jsem to, párkrát jsem se dokonce nahlas zasmál - takže podle mě docela neškodné...ale rozhodně bych si to asi nepůjčil a do kina by mě taky nevyhnali...(ještě poznámka, hodnotím to čistě jako televizní záležitost, kdybych to bral jako ambiciozní projekt /kterým film asi byl/ šel bych níž...) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc to nechapu. Namet jako stvorenej pro uchylackou komedii. V hlavnich rolich dve komedialni superhvezdy, ve vedlejsich pak hodne kvalitni sestava. Rezie zkusenej a kvalitni rejza, kterej ma na konte par spickovejch kousku. No a vysledek proste nefunguje. Ne, ze by to byla takova sracka, jak to podle hodnoceni vypada, jen to proste tak nejak nevyzni vtipne, i kdyz o fory rozhodne neni nouze, kolikrat taky radne uchylny. Stiller s Blackem se sice snazi, spoustu scen zachranujou a obcas pribehne na pomoc uchylackej vagus Walkena, ale ve vysledku je to jen par spickovejch scen a par pousmani a to je vse. ()

Reklama

Hopper odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý bože, toto je taká kravina, že nechápem, ako mohli zlomiť hercov kalibru Walken, Weisz, Black alebo Stiller do niečoho, kde aj treťotriedni herci by sa hanbili za to, v čom hrajú... Dopozerať vyžaduje veľkú, ale skutočne veľkú vnútornú silu alebo neskutočný TV absťák. Humor nielenže absentuje, ten sa vôbec nikdy nekonal a zvyšok je kardinálna nuda a slabé výkony. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Blackův nejhorší výkon, Stillerův nejhorší výkon, vše zachraňující Christopher Walken. Film o ničem, co by stálo za řeč. Snad jen sympatická Rachel Weisz, jako vždy skvělý Walken, neurážející hudba...Zápletka, která je možná trochu originální, ale opravdu jen trochu, je srážena trapnými pokusy o vtip a špatnými herci. Co na tomto stálo čtyřicet melounů absolutně nechápu. Hrůza ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Oscarový režisée Levinson (ročník 1944) asi stratil na stará kolena soudnost, když šel do tohodle. Komici Stiller a Black asi zase moc kalili a v totální sťatosti se upsali producentům tohodle. Weisz asi byla zoufala co má dělat se svojí tehdy stagnující kariérou, když šla do toho. Walken zase potřeboval na nájem, když šel do tohodle. A producenti museli se upsat ďáblovi, když na tak mizerný scénář sehnali takovou ligu. A scénarista by měl vrátit honorář!! Závist je nepodařená komedie bez humoru. Původní námět měl šanci na satirickou komedii, ale to by ji pan scénarista nesměl utopit v nastavované a nevtipné kaši. Navíc duo Stiller/Black je nesympatické. Mýt takového souseda, tak ho i zabiju. A mýt takového nepřejícího kámoše, tak ho taky zabiju. Opravdu jediné kladné je výkon Walkena, i přes mizernost své postavy ji obdařil komičností (jen díky němu jsem se párkrát zasmál). A režie stárnoucího Levinsona byla sice profesionálně odvedena, ale zcela rutině a nezáživně. Suma sumárům zasloužený propadák. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film byl v amerických kinech velice neúspěšný, proto byl v Evropě uveden rovnou na dvd a vhs. (Pumiiix)

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Reklama

Reklama