Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kyle (Fran Kranz) je koordinátor sociálnych sietí jednej z bánk, pričom jeho hlavnou náplňou práce je oslovovať ľudí a ponúkať im hypotéky. V jeho relatívne zabehnutom, stereotypnom živote sa objaví starý priateľ Zack (Adam Goldberg) a požiada ho, aby sa zúčastnil programu "Znovuzrodenia". Na základe upútavky na internete sa zdá, že ho čakajú príjemne strávené chvíle s partiou milých ľudí. Lenže po príchode na dohovorené miesto sa Kyle nečakane ocitá v kolobehu podivných úloh či svojských otázok, na ktoré nepozná odpovede. Jedno by ale vedieť mal: to najhoršie ho ešte len čaká... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud by se Mueller omezil jen na pokus okopírovat Finchera, řekl bych oukej. Sice to bylo hodně moc přitažené za vlasy a scénáristických děr by se člověk nedopočítal, ale pár dobrých věcí se našlo a obsazení bylo celkem ucházející. Jenže ve chvíli, kdy film začal se snahou získat nějaký filosofický podtext, šlo všechno do kopru. Já asi rozumím tomu, co tím chtěl básník říci, ale ze všeho nejvíc mi to připomínalo některý ze zdravotnických zákonů, na který poslanci přilepili policejní směrnici. 30% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Tento film se dá svým námětem přirovnat ke kvalitnímu sýru, který má díry. Čím víc si tedy takového sýra pořídíte, tím víc si s ním zákonitě pořídíte i děr. Logicky vzato: čím víc sýra, tím míň sýra. A přesně takovouhle logiku vám film nabízí. První půlhodina naprosto vynikajicí, sýr vám chutná, ale když po několikáté křísnete zubama o sebe, jelikož jste opět lačně kousli do díry, začnete přemýšlet o tom, kolik vydrží zubní sklovina. A nad závěrem, kde už o nějakém konzumování sýru nemůže být ani řeč, budete už jen zlostně skřípat zubama, jak vás zase někdo obelhal, neboť ze solidního thrilleru ve stylu Hry od Finchera se nakonec vyklube jen nedotažená satira na konzumní americkou společnost, kterou českému divákovi doporučuji sledovat na lačno. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kyle je koordinátor sociálnych sietí jednej z bánk, pričom jeho hlavnou náplňou práce je oslovovať ľudí, ktorých následne nabáda k hypotékam. Keď sa v jeho relatívne zabehnutom, stereotypnom živote objaví starý priateľ Zack, ktorý ho požiada, aby sa zúčastnil programu "Znovuzrodenia", zdá sa, že ho na základe vzhliadnutej upútavky na internete, čakajú príjemne strávené chvíle s partiou milých ľudí. Lenže po príchode na dohovorené miesto sa Kyle nečakane ocitá v kolobehu podivných úloh či svojských otázok, na ktoré nepozná odpovede. Jedno by ale vedieť mal: to najhoršie ho ešte len čaká ... Pokiaľ budete po celú dobu sledovania tohto snímku čumieť na seba ako idioti, čo to má kurva celé znamenať, ocitnete sa v mojej koži. Je jasné, o čo tomuto filmu ide, no to, akým spôsobom sa to celé odohráva, akú formu dialógov Karl Mueller zvolil, to svedčí buď o jeho odvahe, alebo úplnej debilite, lebo je nad svetlo sveta jasné, že "Rebirth" bude z polovice chápaný ako originálny originál, alebo totálny prepadák. Pochop nenájde u pomerne dosť veľkej skupinke ľudí, čo zrejme nijak nikoho neprekvapí. Sam za seba môžem skonštatovať, že som od tvorcu takých snímkov, ako bol "The Divide, Where The Devil Hides", kedy podľa môjho úsudku potvrdil svoj veľký talent, pracovať s postavami po psychologickej stránke, čakal skrátka viac, ako len trhlú kokotinu s originálnou myšlienkou. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Když spisovatel/ka nebo scénarista/tka získají od Múz neopracovaný a surový diamant, mohou z něj vybrousit překrásný a velmi ceněný klenot. Pokud na něm pracují ještě usilovněji, mohou z něj vypracovat neodolatelný briliant... Bohužel, během této velmi dlouhé a pečlivé práce, je třeba mít trpělivost. Vědět, kterou část a jakým způsobem odříznout a doleštit. Pokud však v polovině práce ztratí trpělivost, velmi snadno znehodnotí klenot na úroveň polodrahokamu. To v tom lepším případě.V tom horším, jej učiní bezcenným kusem krystalického kamene... Tento snímek zachraňuje první polovina snímku, který očividně zavání nízkým rozpočtem, nezkušenými kameramany a neadekvátními herci. To co nastalo v druhé polovině snímku, bylo doslova odfláknutou prací. Spodní část diamant, horní část rozpraskaný kámen. Ani kočka, ani pes. Tak co s tím? 50% , a tedy lepší 2 hvězdy... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má svoje mouchy a bylo by možné jej dotáhnout ještě k něčemu trochu lepšímu, ale lící se mi nápad tohoto "znovuzrození", které mohlo být ještě drsnější, ale psychicky to s hrdinou stejně zamávalo, a líbí se mi i sarkastický závěr, který k tomu sedl. Herci mě bavili, i když mi přišlo, že Fran Kranz je místy až moc intenzívní. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama