Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Jack (SAMUEL L. JACKSON) se při pátrání po ztraceném dítěti nešťastnou náhodou stává rukojmím prchajících bankovních lupičů. Hlídáním zajatého policisty je pověřena půvabná milenka šéfa gangu Erin (MILLA JOVOVICH). Mezi oběma se začíná rodit zvláštní vztah, kterým se Jack zaplétá do nebezpečné hry. Může věřit Erininým citům nebo se stává obětí chladnokrevné manipulátorky toužící po penězích? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Stalo se vám někdy, že jste se vyskytli ve špatnou dobu na špatném místě nebo, že jste k něčemu přišli jako slepí k houslím? Určitě se každému z nás něco podobného stalo. Nejlépe by o takové situaci mohl vyprávět detektiv, kterého výborně zahrál Samuel L. Jackson. Ten se ne vlastní vinou zapletl do velmi nebezpečné hry. Podle názvu jsem si myslela, že půjde o akční popcornovku, která mi nedá až do konce vydechnout. Ale rozehrála se předemnou poměrně kvalitní detektivka s rafinovanou zápletkou. Vůbec mi nevadilo, že Jack hraje na hudební nástroj, pořád je to lepší, než kdyby se věnoval pečení dortů nebo pěstování zeleniny. To by mi k němu nějak nešlo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla sila. Nikdy bych neveril, ze Samuel L. Jackson, Milla Jovovich a Stellan Skarsgård dokazou natocit takle dementni film. Dokonce bych i prezil dost slabou zapletku, kdyby vse nebylo tak desne pomale a nudne. To co se ve filmu stane by vydalo tak na 30 minut a ne na 100. Jedinej duvod, proc jsem to dokoukal, ze jsem nemel nic jinyho na praci. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Detektiv Jack Friar (Samuel L.Jackson) slíbí své sousedce, že najde jeji uprchlou dceru. Shodou okolností narazí na bandu, která se právě chystá vyloupit banku, a oni se naopak domnívají, že on jde po nich. Jack se stává jejich zajatcem, a tím se rozehrává hra o čas, protože si Jack musí v pravidelných intervalech píchat inzulín. I uvnitř bandy to skřípe, a Erin (Mila Jojovich) se nad detektivem smiluje.... Uh, po vcelku zajímavém začátku se jakoby celý film zastaví, a začne se tuze vléct. Chemie mezi Erin a Jackem prostě nefunguje (i když ona hra na cello je docela .. ehm .. zajímavá). Samuel L. Jackson je (jak známo) schopnej zahrát jakoukoliv roli, a Jojovich nepřekvapí (i když Leelooo z Pátého elementu je už dávno pryč). Takže jediné co mně kapku zaujalo byl Hoop, docela slušnej magor - nechtěl bych ho potkat :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +občas napínavé a celkově docela absurdní zvraty -není to moc záživné, skoro bez hudby, děj se pomalu plouží/// Od tohoto filmu jsem očekával trošku víc. Těšil jsem se na obsazení a na film jako takový. Zklamání není velké, ale zážitek z filmu je téměř nulový. Špatný scénář, ubohá réžije, herci se taky kdovíjak nepředali. Zítra nebudu vědět na co jsem to koukal, tak vlastně ani nechápu proč to hodnotím tak vysoko. Možná mě to něčím zaujalo, jinak nevím./// Celkem 43%/// ()

k212 

všechny recenze uživatele

Hmm... Samuel L. Jackson, Milla Jovovich a jejich dabl hra na čelo. K tomu úchylný Stellan Skarsgard s knírkem a odbarvený psychoidní primitiv Doug Hutchinson. Tak tomu se říká úlet. Tedy spíš břečka, co se táhla nesmírně slizce dlouho a ve skutečnosti byla o velkém prázdnu. Nejspíš je to souhra více negativních aspektů. Číslo jedna = naprosto nezáživná režie, jež nemá snahu nalézt mezi řádky slabšího scénáře nějaký podtext (myslím, že by se určitě alespoň nějaký malilinkaťoučký našel). Číslo dvě = scénář, číslo tři = přehrávající herci. 40%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Během jízdy, kdy se Jack (Samuel L. Jackson) dostane do hustého provozu, dá na střechu přísavný červený maják. V několika dalších záběrech však maják chybí. (Terva)
  • Město Sedbury nemá Imigrační úřad, současně se ve skutečnosti také nenachází na hranicích s USA, jak je tvrzeno ve filmu, nýbrž v severním Ontariu. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy povídky "The House on Turk Street" Dashiella Hammetta. (Terva)

Reklama

Reklama