Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych neviděl ten původní film, věděl bych, jak špatnej film je tohle. Nejprve trochu srovnání: dějově to je téměř úplně stejné (a slovo "úplně" zde má opravdu velký význam). Dokonce i ten herec je typově úplně stejnej typ týpka jak týpek v původním filmu, vzhledově je hooodně podobnej (po troše pátrání jsem dokonce zjistil, že to je syn původního herce) - a ten sám o sobě má potenciál hrát dobře někde jinde. A pak je tu Madonna - k tomu není co říct, snad jenom ať raději zůstane u toho zpěvu (a mimochodem, ani ty cecany nevytáhne). Další velkej rozdíl je ten moc znatelnej věkovej rozdíl mezi filmovým párem. Až do konce jsem čekal na nějakej rozdíl, třeba že synek Giannini dopadne líp než tatík Giannini, ale ani to se nestalo. Kdybych to měl shrnout, bude to připomínat shrnutí předkožky, takže napíšu jen toto: Guy Ritchie si možná chtěl zkusit, jaké to je, natočit romantický film (nebo holt chtěl potěšit manželku, že ji obsadil do svého filmu... nebo mu to manželka nakázala), ale kdyby se mě zeptal, řekl bych mu, ať se na to vysere. V Ritchieho filmografii tohle není jen pomyslná piha na kráse, ono je to rovnou rozšmelcovaný hovno na kráse. ()

D3VIL 

všechny recenze uživatele

25% - Asi nikdy neuvěřím tomu, že tento film režíroval chlapík, který má za sebou tak úspěšné projekty jako Lock, Stock and Two Smoking Barrels nebo Snatch. Při závěrečných titulcích jsem vyčkával na moment, kdy se zničehonic objeví Guy himself a zařve něco ve stylu "Apríl, dělal sem si prdel!"... On se ale neobjevil... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po neplánovaném počtu nejméně pěti repríz se mi Trosečník neokoukal. Ale po té jsem se raději od HBO odstěhovala ;) Příběh o penězi zkažené Madonně alias Amber optikou jejího tehdejšího manžela Guye Ritchieho dnes už ale také patří k další uzavřené kapitole nekonečného seriálu ze života kontroverzní ikony. Co bude následovat? Nové manželství a další film, který bude nenáviděn jen z principu? Doufejme, že bude mít Madonna i nadále dost sil na další celovečerní filmy, ačkoli taková programová nesmyslná nenávist by otrávila každého. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Že je Cicconnová vpodstatě bezskrupulozní nesoudná nána jsem pochopil už dávno. Ale toto překonalo všechna má neočekávání. Tady zjevně všem zúčastněným hráblo. To je kurva fuckt ze života. Proto jsme potřebovali důkaz. Jó prachy. Prachy jsou fakt hnusná věc, pane Esposito. Hnus navíc s debilním českým dabingem. Dokonalé pro uvedení v pátek na Nově. Jako předfilm hned před Práskem. Kráva k krávě... Bavte se novata, pro vás tu hnusota. Resumé: Nasrat. - - - P.S. Vzkaz páně Ritchiemu: Guyiííí, za tohle ti jednou změkne mozek (spolu s tím, číms při tomhle filmu uvažoval :-). Vsadím boty, že do pěti let s tebou tahle dáma vyjebe a tobě po ní zbude jen tahle zbytečná podlízavá sračka ve tvé filmografii. - - - P.P.S. Všechny zde uvedené vulgární výrazy jsou myšleny doopravdy vulgárně! ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem původně shlédl jenom kvůli jménu režiséra. Ovšem neočekával jsem kdovíco. Moje předtuchy se také naplnily. Ale nutno říci, že i po několikátém (čistě náhodném) shlédnutí mě ten film nepřestával bavit. A ta pohodička a sluníčko. Jéjej. Normálně bych dal tři hvězdičky, ovšem za Madonninu luxusní hudební vložku dávam o hvězdu víc. ... Asi jsem trochu ulít, co? Nu což, však se svět nezboří:-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Snímek se umístil na 20. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Film sa nakrúcal na Sardínii a Malte. (JančiBači)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama