Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém? Strašná přeplácanost a slabej nepoutavej příběh. Je sice pěkný, že tady hraje Depp, ale tak trošku strhává na sebe moc pozornosti a válcuje všechny kolem a na Banderase nezbývá skoro žádný místo a Banderas je pro tuhle serii něco jako Arnie pro terminátora, bez něj to prostě neni ono, sice se taky objevuje celkem často, ale díky přeplácanosti příběhu to moc dobře stejně nepůsobí, nicméně pár povodenejch scén Rodriguez přece jen vymyslel a Banderas si slušně zastřílel tim svým kanónem. taky mě dost zamrzelo, že Rodriguez úplně vypustil Salmu Hayek, taková škoda. No aspoň, že do příběhu nějak vpasoval Evu Mendes, ale Salma je Salma, to se nedá nic dělat, ty malý flashbacky do Desperada opravdu nestačí. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Rodriguez .. Nevím, kde by tento flick skončilo bez Deppa a hudby. Abych se přiznal, scénář a politika v něm mi nijak nevadila, ikdyž vyprávění bylo přeci jen trochu zmatené.. Ale akční scény, ty mě nebraly téměř vůbec! Už v Desperado mě nudilo pořád to stejné - jeden proti 'stu', všichni stříly ale jen El se strefuje (a nejlépe rovnou do hlavy). Tohle jsem ještě přežil Tenkrát v Komandu, od te doby to moc nemusím.. 50%. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Další Rodriguezův nedotažený projekt - hodně mu škodí překombinovanost děje (chtělo by to opravdu natáhnout stopáž a věnovat se jednotlivým postavám nebo naopak počet důležitých postav snížit) a použití videa. Taky je pravda, že Banderas zůstává hluboko ve stínu Johnnyho Deppa, který ukradne každou scénu, kde se objeví. Jako ve většině dalších Mistrových "nedodělků", i tady byl velký potenciál, který zůstal nevyužit. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc jak tři roky, než jsem na to koukl. Teď si myslím, že jsem si to měl odříct ještě dýl. Když jsem poprvé viděl Desperada, nebyla to láska na první pohled, ale postupem času jsem si ho zamiloval. Ovšem toto pokračování jsem si znechutil hned po prvním podívání. Rodriguez mi přijde podobných kvalit, jako Joel Schumacher. Když má peněz dost, natočí břečku. Spousta lidí tady si zoufá, že se kouzlo vytratilo, ale neví, proč tomu tak je. Já to vím. Rodriguez natočil akční poctu Mexiku, vážný dramaticky akční snímek bez kouska humoru nebo nadsázky. Navíc ani ta akčnost nestojí za moc, protože je sakra rychle stříhaná a než vůbec něco pořádnýho začne, tak už jsou všichni obvykle postřílení. Banderas sice párkrát práskne, jenže i on je jen okrajová postava a na víc než pár filozofických žvástů se nezmůže. Co mi ale opravdu pilo krev, je hudba. Chytlavé jižní rytmy se změnily prostě jenom na jižní rytmy. Obyčejně ještě podprůměrně rádiové a navíc dost hlasité. Herci, nedá se říct, že by přehrávali nebo naopak nehráli. Jenže scénář jim toho moc nedovoluje ani nenabízí. I přes politickythrillerový námět vlastně nikdo nemá co hrát. Dá se říct, že jen postavy Johnny Deppa a Rubéna Bladese jsou propracovanější. Jenže, ve filmu o Kytaristovi, kdo o to stojí? Lidé tu taky vytýkají velké množství postav, které rozmělňují děj. Vlastně jich až tak moc není. I v Desperadu bylo hodně postav. Jenže rozdíl tu byl. Hráli je většinou úplně neznámí herci. Člověk prostě od Dafoea nebo Mickey Rourkea nebo Danny Treja nebo Cheeche Marina očekává, že jejich postavy budou něčím víc, než jen zbytečnou vatou, a tak si jich víc všímá. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez opět dokázel že je průměrný (možná podprůměrný) režisér a možná by se měl více než o vytvoření rekordu v počtu profesí zastoupených jedním člověk na jednom filmu soustředit na samotnou režii. V ději jsem se každou chvíli ztrácel, což ovšem nesvědščí o jeho sofistikovanosti nýbrž o nezvládnuté režii. Ty *** dávám hlavně za tradičně skvělého Johnnyho Depp a za scény v nichž vystupuje (ty jediné jsem si z filmu zapamatoval). ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily milionu 56,4 amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 98,8 mil. (NIRO)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama