Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc od Rodrigueze. Měl si stím víc pohrát na to jakou tam měl hereckou posilu viz Depp, Rourke atd.. jejich postavy hlavně teda Rourka mi přišli nevyužité. Depp tam měl pár hlášek ,,je to tak dobrý že až to dojím vemu zbran a pujdu zastřelit kuchaře" :D jinak jako docela nuda. Podle mě minimum akce, furt se tam něco řeší, rozhodně mín hlášek než v prvním díle. O dost slabší odvar no. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ešte viac cool a štýlové než Desperado, ale so zbytočne prekombinovaným a hektickým príbehom, v ktorom niet času na to najdôležitejšie - dôkladne rozpracovať postavy, na ktorých má film stáť. Celý čas sa iba niekto s niekým na niečom tajne dohaduje, alebo po niekom strieľa. Robert Rodriguez sa do 80 minút pokúsil narvať trojhodinový materiál a výsledkom je zbrklý a miestami nechcene strnulý patlanec, vhodný skôr pre fanúšikov Spy Kids, než Desperada. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Banderasovo pokřižování v kostele nemá chybu, ale "velkolepý návrat mstitele s kytarou" (K. Drda) se nekonal. Konalo se to, že jsem v kině radši začal přemýšlet nad referátem do češtiny, dokonce jsem si chtěl radši napsat domácí úkol do matiky (což jsem jinak na gymplu fakt nedělal) a co byla největší štace - klidně bych šel místo tohoto filmu na nádobí. Depp tu byl zcela zbytečný, Banderas akorát dobře zabrnkal na kytaru a o Enriqueovi se vyjadřovat nemá smysl. Takže 50% a to jsem v duševně pozitivním hodnocení...... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak spatny to urcite neni, ale je skoda, ze se Rodriguez odchylil od stylu El Mariachiho a Desperada. Pribeh tu je totiz zbytecne prekombinovanej a misty az nesrozumitelnej, navic ta spousta postav tomu taky moc nepomaha a ke vsemu je jeste pozornost rozdelena mezi vic postav, takze Mariachi uz v podstate neni v hlavni roli. Daleko lepsi by bylo, kdyby Rodriguez vypravel pribeh, kteryho casti vidime jen formou flashbacku. Jinak ale se musi uznat, ze po filmarsky strance paradni, prestrelky jsou kurevsky vostry a Banderas a Depp jsou spravny borci. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • V každém z filmů trilogie El Mariachi se vyskytuje dítě ve žlutém tričku. (Karlos80)
  • Antonio Banderas (El Mariachi) komentoval práci s režisérem Robertem Rodriguezem: "Natáčet s ním akční scény není žádná procházka růžovou zahradou. Ve filmu je scéna, ve které se Salmou Hayek utíkáme z hotelového pokoje. Houpeme se na řetězu a skáčeme dolů po balkonech. Bylo to v pátém patře a jelikož Robert chtěl použít tři kamery najednou, nemohla pod námi být žádná matrace. Viseli jsme jen na tenkých drátech. Salma pořád ječela: 'Já jsem jenom herečka! Já jsem jenom herečka!' Povídám jí: 'Sklapni už! Ať to máme co nejdřív za sebou!'" Přesto s ním točí rád a opakovaně: "Prostě je mi s ním dobře. Cítím, že je mezi námi určité pouto. Nejen profesionální, ale i lidské. Jsme kamarádi. Pracovat s ním je jako jít na rodinné setkání. Nejen s Robertem a Salmou, ale se všemi. S maskéry, kostyméry... Navíc se při práci s ním prakticky nezajímám o scénář. Když točím s jinými režiséry, tak ano: vzal jsem si k srdci radu Anthonyho Hopkinse a každé dva dny si ho čtu znovu. Ale Robert, ten je jako jazzman. Miluje improvizaci." (NIRO)

Reklama

Reklama