Reklama

Reklama

Američtí bohové - Série 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Mysteriózní
USA, 2021, 8 h 27 min (Minutáž: 48–56 min)

Předloha:

Neil Gaiman (kniha)

Hrají:

Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Marilyn Manson, Bruce Langley, Yetide Badaki, Julia Sweeney, Dominique Jackson, Graham Greene, Eric Johnson (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

simply 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Cordélie a linka s Demeter byla fajn. Lakeside mě celkem zklamalo a otázkou zůstává, jestli přijde finální série nebo konec zůstane oproti knize otevřený...3,5 * ()

koza3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konec pánové. Napsal jsem srdceryvný komentář, který se mi bohužel neuložil, takže to napíšu znova, lépe a kratší. Třetí série se vrací do starých kolejí a napravuje reputaci pošramocené druhé série. Přináší opět příběhy Bohů, Bilquis a Technical Boy tady dostanou svůj prostor a smysl. Shadow Moon se dále otlouká o zeď a neví co s načatým večerem. Příběh z Lakeside city tady nemá takovou váhu jako v knize, ale i tak polechtá na nervy. Laura Moon mě od začátku irituje, ale její očistec jí nikdo nezávidí a dostala trošku kudos za svůj životní úděl a kam do až dotáhla. Škoda, že byla čtvrtá série zrušena, protože takhle končíme cliffhangerem a nečtenáři můžou tak googlit jak že to vlastně dopadne a kdo je Mr.World. Třeba se někdy dočkáme speciální epizody, která to všechno uzavře. ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem nečekala. Poté, co jsem skoro až protrpěla druhou serii jsem si ani nebyla jistá, jestli se chci do třetí pouštět... Ovšem i přes nesmyslné natahování (oproti knížce, která má (stejně jak Hobit) jeden díl) a několik přidajích dějových linek z nichž některé jsou roztáhlé i na několik dílů a pro děj jsou naprosto zbytečné, mě tato serie bavila za všech tří asi nejvíc a neskutečně jsem si užila Technokluka :). A konečně mi došlo, kdo je ve skutečnosti pan World (knihu jsem četla hoodně dávno, tak nevim jak moc se tento detail od knihy liší nebo ne a jestli si to pamatuji- tuším zprávně). Pevně doufám, že čtvrtá serie bude stejně dobrá a už bude poslední! (přeci jen, to co se stalo na konci serie, se děje cca 50 stránek před koncem knihy, ne?... i když Gods omens má taky jen jednu knihu, kterou zvldánou odvyprávět během první serie a Prime připravuje 2. serii) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

že by se to dějově nějak extrémně rozletělo kupředu oproti dvojce se říct nedá,ale i když se zase často přešlapuje na místě,má svoje dobré momenty a já mám ten seriál prostě rád.Na cestě už mám komiksy i knížku,tak na čtvrtou řadu budu připraven...70% ()

Galerie (92)

Reklama

Reklama