Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná smrt dcery je tragickou událostí, ze které se dlouho a bolestně vzpamatovávají rodiče i bývalý nastávající Joe. S každým koncem však přichází i nový začátek...  Mladík Joe Nast uprostřed plánů na svatbu ztrácí to nejcenější - svou snoubenku a s ní všechny své plány a sny. Po její tragické smrti se přesto rozhodne stát se skvělým zetěm jejím rodičům Benovi a JoJo Flossovým, pro které zůstal po smrti jejich dcery "tím jediným na světě". Když ale náhle vstoupí do jeho života jiná žena, musí se nějak vypořádat se svým nechtěným citem i rolí, kterou si před tím zvolil... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

castor 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné rodinné drama, ve kterém manželé Flossovi přicházejí o jedinou dceru, která měla krátce před svatbou s milým chlapíkem Joem. Oba však rodičům zatajili, že se tři dny před dceřinou smrtí rozešli. Film (který je výpovědí osobních tragických zážitků režiséra Silberlinga) zdobí zejména herecké trio, v čele s talentovaným Jakem Gyllenhaalem, mladíkem ocitnuvším se v groteskním dilematu. Režisér šetří sentimentem, místy chybí spád, určité situace (například smutek po ztrátě dítěte) však působí tlumeně a oslabují realičnost celého snímku. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zemřela dcera a do hrobu dána, rodiče po ní zůstali. Rodiče a snoubenec (a pomstychtivá prokurátorka). Není to ale žádná deprese o truchlení, nýbrž citlivě natočený příběh o takové netradiční skoro-rodině. Dustin Hoffman a Susan Sarandon jsou tradičně skvělí, ale hlavní postavou zůstává Jake Gyllenhaal. A pověsti jednoho z nejtalentovanějších mladých herců současnosti dostál (70%). ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film miluji již 13 let a uchovávala jsem si vzpomínky na něj hluboko v paměti. I po tak dlouhé době to byl pro mě opravdu silný zážitek :) Polovinu času jsem měla husinu po celém těle, nastražené uši a jelikož Gyllenhaal pro mě již tou dobou nebyl žádný nováček ( poslintala jsem se při shlédnutí Krásní a úžasní o rok dříve již v 2001 ) - hodně to pro mě držel on :) Film je neskutečně syrový a realistický projevem všech představitelů. Není zde přemíra patosu, debaty jsou na úrovni a zvláštní situace, do které se trojice dostala a po určité době zjištění, co tam ten kluk vlastně dělá - je to hodně zvláštní, jelikož nedostanete odpovědi na plno otázek....Film má také úžasnou atmosféru díky skvělé hudbě, která nahradí plno slov a to nejen, že to do sebe skvěle zapadalo, ale také, že to byly opravdu kvalitní písně. Sarandon a Hoffman mi jako manželský pár po 30ti letech skvěle seděl :) Ten film má pro mě hlavně velkou hodnotu, jelikož je tak skvěle ponurý a TOHLE je pro mě drama, které nemusí obsahovat akční scény, ale z psychologického hlediska je to hodně náročné. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nie príliš záživná snímka, vlastnia takmer nudná, dominuje mu len hviezdne obsadenie, avšak dá sa povedať v tej dobe trochu zhasujúcich hviezd. Ale rozbieha sa tu kariéra Jakea Gyllenhaala a zrejme aj Ellen Pompeo. Film ma nie a nie vtiahnuť do deja a ja som od samej nudy zaspával v posteli. Po vyše pol roku od pozretia si nevybavujem skoro žiadnu scénku z filmu, takže u mňa len za 2 hviezdy, za obsadenie. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Brad Silberling mě ze začátku ne a ne vtáhnout do děje. Pak jsem ale najednou zjistil, že se nemůžu odtrhnout a celkový dojem už se ke konci jenom vylepšoval. Film se výrazně opírá o herecké výkony. Susan Sarandon jako vždy skvělá, Dustin Hoffmanan jako "za mlada", ale skvělý je také Jake Gyllenhaal, který zazářil už v "Říjnovém nebi". Celkový dojem se mi ustálil kolem 70% - příjemný film. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2002 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Film je pomenovaný podľa songu Moonlight Mile (Sticky Fingers,1971) od Rolling Stones. Pieseň sa nachádza aj na soundtracku a vo filme zaznie vo chvíli, keď sa Joe (Jake Gyllenhaal) prvýkrát dostane v bare k jukeboxu. (ZOUi)

Reklama

Reklama