Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Pro někoho srdcovka, pro někoho velmi sportovně dobré zpracování, ale pro mě velmi nepovedené sportovní drama. Režijní křeslo Hilla byla nejspíš příčinou. Herecké obsazení vybral celkem dobře Snipes/Rhames/Falk je slušné, ale prostě to nefungovalo. Pokračování nechám do budoucna, i když je mi doporučeno. DVD mi leželo velmi dlouho na poličce a dlouho jsem projekt odkládal, mohl jsem to ještě nějakou dobu nechat ležet zaprášené. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $12,764,657Tržby Celosvetovo $15,220,548║ Ploché a nevýrazné absolútne vo všetkom, príbeh je proste tuctová nuda, bez jedinej zaujímavej postavy, štýlom prevedenia film nevyznie viac ako lacná televízna produkcia a dokonca ani súboje nestoja za nič. /25%/ ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mistr světa v těžké váze Ranař Chambers je typickým velkohubým představitelem boxerského světa. Nechybí mu nekonečné sebevědomí, nepochybuje o své jedinečnosti a každému dává najevo svou nadřazenost. S nástupem do státní věznice pokračuje mezi mukly v multimediální propagaci sebe sama a je jen trochu zmatený z toho, že ten tichý chlápek meditující v rohu s kapucí přes hlavu se ho vůbec nebojí. Jenže Monroe, jenž má svou celu výhodně pronajatou na celý život, nikdy nepoznal význam slova porážka a proto může být nebezpečný i pro světového šampióna. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Slušná akčná dráma so zaujímavým hereckým obsadením. Ale Snipesa hravo dáva dole Rhames, ktorý ako by sa tv tej roli našiel. Falk buď už bral vtedy všetko, alebo poriadne klesol. Inak si to neviem vysvetliť. Boxérske súboje sú na úrovni, aj keď je ešte vždy jasne vidno rozdiel medzi filmom a reálom. Krytie rukavicami existuje iba v malej miere a súperi sa takmer vždy zasiahnu. Akýto protipól oproti reálu, kde krytie je na prvom mieste a polocica úderov letí mimo. Ale oproti minulosti je to aj tak znateľný posun vpred. Záver je predvídateľný vďaka samotnému názvu, preto by som radšej volil názov 'Neporazený', nie 'Neporaziteľný'. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama