Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

tom88 

všechny recenze uživatele

Nejde o žiaden Million Dollar Baby, Rocky ani o Cindarella Man.Je to iba malý, hlúpučký filmík z vezenského prostredia, kde sa raz za pol roka koná zápas v boxe. Snipes a Rhames tento podpriemerný filmík vytiahli na priemerný oddychový film, ktorý na jedno pozretie určite neurazí. Ja som sa nenudil, skôr som sa celkom dobre bavil. 60% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Walter Hill by si zasloužil pár facek, protože takhle zmrvenou režii jsem snad ještě nikdy neviděl. Samotná synopse snímku nabízí obrovský potenciál, který režisér jen tak odhazuje a pouští se do něj vlastní cestou. A to cestou velmi zoufalou. V první minutě jsem měl ještě radost, hrála příjemná hudba a zdálo se, že se bude jednat o moderní vězeňské drama ve stylu Rychle a zběsile, jenže to byl neuvěřitelný omyl. Za celou dobu se dočkáme jen jednoho pořádného boxerského zápasu, který je však neuvěřitelně nudný a nezajímavý, přesto že by se mělo jednat o vrchol filmu a několika nezajímavých flashbacků, které se stejně nakonec jeví jen jako úplně zbytečné. Škoda, škoda takhle promrhaný potenciál opravduu lituji. 40% [TOP 19/5 53%] ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

SPOILERY: Film mě první půlku bavil, Snipes a Rhames (konečně ho vidím v jedný z hlavních rolí což se mi libilo) hecujou se mezi sebou ve vězení (me oblíbené prostředí co se filmového světa tyče) kdo je lepší, a každý je chce vidět spolu v ringu, který si ve vězení jako zábavu založili. S průběhem jsem neměl problém, bavil mě.. oba hlavni "hrdinove" mají svou backstory a i svůj charakter. Jenže pak přišlo to nejhlavnejsi z filmu - souboj. A ten me vůbec nebavil už od samého začátku. Trochu jsem to ale tušil, že me to nezaujme. Oblíbil jsem si oba, Snipes ledovej klidas a Rhames typek co da každému ve vězení do držky a je mu všechno jedno. I přesto jsem nikomu nefandil a ten fight mi byl úplně jedno...taky mi přišlo směšný jak Colombo vyhrožoval řediteli věznice, coz mi přišlo dost nereálný a spíš trapný. Hudba fajn. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Bylo zaděláno na opravdu zajímavý boxerský snímek s trošku tím existencionálním nádechem, jenže Neporazitelný je čisté béčko. Herecké obsazení vypadalo docela slibně, ale tak nějaká zapadá do výsledného patosu. Box nedostává tolik prostoru a když ano, tak vypadá hodně uměle. Rány neucítíte a vydávají opravdu divný zvuk. Celkově po zvukové stránce velký propadák. Jediné co se mi líbilo byly vždy titulky u jednotlivých postav při úvodu do děje. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Už jen hlavní zápletka-pořádané zápasy ve vězení se mi zdála poněkud přitažená za vlasy. Celou dobu jsem nevěděla komu mám vlastně fandit, kdo je ve filmu nějaký hrdina, charaktery postav totiž nebyly takřka vykresleny, nedozvěděli jsme se vůbec nic o pohnutkách hlavních postav, jeden zavřený za vraždu, druhý za znásilnění, to zrovna nevyvolává sympatie, takže ať by se navzájem umlátili nebo ne, bylo by mi to nejspíš jedno. O čem ten film vlastně byl? O touze dokázat si, že jsem nejlepší???? To je snad jediné vysvětlení, které mě tak po hodince namáhání hlavinky napadlo, nicméně jsem se k tomuto zjištění nemusela prokousávat přes film naplněný vytahováním dvou borců a lá já jsem tady šampion. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama