Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin, zvaný Prcek, je již patnáctiletý kluk a navíc se stal strejdou. A opět řeší problémy, vzniklé v rodině svého sourozence, kde mezi mladé manžele vstoupila žárlivost. A opět je jeho řešení osobité a netradiční… (Magic Box)

Recenze (101)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

S minimálními úpravami zkopíruju svůj komentář k prvnímu dílu této televizní stálice, na změny ovšem důkladně upozorním. Klasika televizních obrazovek na víkendová odpoledne, která v mých očích dokonale zastává funkci vaty, tedy může to běžet, občas na to kouknu, sním o toho oběd, ale sledovat to nebudu ani omylem, na to je to totiž moc obyčejné a obehrané. První (zde je změna, v původním komentáři stálo „druhý“) díl to samé v bleděmodrém, jen minimálně detinštější (druhá změna, původně text obsahoval slovo „dospělejší“). ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho seznámení s ministrem zemědělství, který se ve filmu chová jako "hodný strýček", ačkoliv ve skutečnosti tomu bylo často zcela jinak, řekl bych, že jde o příjemnou a pohodovou komedii. Tenhle podtón ji ale staví do mírně ideologického světla, a přestože to dnes už nemusíme brát vůbec vážně, sráží se tím "Brácha 2" trochu níže, než by si jinak zasloužil. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Ano ano, opět se jedná o druhý díl, nastavovanou kaši, a opět se zde potvrdilo klasické pravidlo o dvojkách a pokračováních. Opět nenáročný film, ale to, že je to dvojka, tomu strašně ubírá, a proto hodnotím o deset procent méně než jedničku. Není to nejhorší, takové akorát na nedělní odpoledne, ale i když se mi to kdysi docela líbilo, dnes musím říct, že bych takový film už rozhodně dobrovolně nevyhledala... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Prcek už nie je prcek a namiesto armády sa agituje za poľnohospodárstvo. Byť automechanikom je fuj-fuj, tam sa veľa zarába a berú úplatky. Ľudskú stránku opåť prejavuje súdruh minister, súdruh policajt a vlastne úplne všetci, aby bola idylka na konci dokonalá. Oproti prvému dielu nie je žiadny posun k horšiemu, len príbeh je o niečo banálnejší. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Normalizační pitomost za každou cenu. A prý Čada od prvního dílu nepřišel o svůj chlapecký šarm (jako by někdy nějaký měl), ale jeho partnerka ano (prý nedokázala zamezit růstu svých předností). Proto toto mutující a nehezké bidlo ponechali a přeobsadili k němu dětskou hvězdu Reifovou, která bohužel vypadala více jako kamarádka jeho neteře.... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V čase 1:13:30, keď Martin Pavelka (Roman Cada) berie malej neterke z rúk lieky, je vidieť v pravom dolnom rohu obrazovky hlava člena štábu. (JurajKa)
  • I v tomhle díle měla hrát kamarádku Pavlínu Ivana Maříková, jenže v té době byla už o půl hlavy větší než Roman Čada, a ještě byla poměrně hodně vyvinutá. Poslali ji k jisté gymnastce asi na měsíc na trénink, aby s ní něco udělala - jenže po měsíci to bylo ještě horší a ještě více vynikly ženské křivky. Takže nezbylo, než Ivanu Maříkovou neobsadit, postavu kamarádky Pavlíny škrtnout a nahradit novou postavou kamarádky Magdy v podání Magdy Reifové. (cariada)
  • Hlavní dětský představitel (Prcek) Roman Čada v dospělosti studoval elektrotechnologii na katedře ČVUT, dnes podniká ve fotovoltanickém oboru. (M.B)

Reklama

Reklama