Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Funny Business

(TV film)
Velká Británie, 2016

Režie:

Sam Wrench

Scénář:

Jimmy Carr

Hrají:

Jimmy Carr

VOD (1)

Recenze (12)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jimmymu nelze upřít, že umí komunikovat s publikem jako málokdo jiný. Není příliš stand-upů postavených na bezprostřední komunikaci s publikem, kde to neslouží pouze jako výplň mezi segmenty. Škoda že většina jeho humorů je postavená na urážkách, sprostých slovech a laciné kontroverznosti. Díky tomu, že je sype vždy v dávkách, tak se to strašně rychle přejí. Což zamrzí dvojnásob, protože když se vždy co pár frků obejde bez tohoto tria obezliček, tak to bez výjimky patří k tomu nejlepšímu i nejvtipnějšímu v tomto speciálu. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Keďže Jimmy Carr patrí k mojim najobľúbenejším stand-up komikom, nemohol som si nechať utiecť jeho posledné vystúpenie, ktoré bolo tentokrát nahrávané pre Netflix. Jimmy srší humorom, nekorektnosťou, vtipy sú zakaždým vypointované, takže poriadny výbuch smiechu striehne pri každom vtipe. Keďže mám však napozerané všetky jeho vystúpenia, rovnako ako sledujem aj jeho relácie, niektoré vtipy som už z jeho úst počul veľa krát, čo ma vcelku mrzí. Čo na druhú stranu neomrzí nikdy, je jeho schopnosť pracovať s publikom. Z každého jedného záznamu, sú tieto časti kde si robí žarty so svojich divákov mojimi najobľúbenejšími, a podľa môjho sú Jimmyho najväčšou devízou na poli stand-upu ... a vo Funny Business tomu nie je inak. Show dobrá, vtipy skvelé, a rozhodne by som zniesol viac než hodinu. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Včera zhlédnuto na Netflixu s ang. titulky a musím říct, že paráda. První Carrovo celé vystoupení, co jsem měl možnost vidět, a asi ne poslední. Ten se opravdu s nikým nesere. Možná by se to všechno dalo uspořádat trochu stravitelněji (soudržněji), ale možná by to nebylo ku prospěchu celku. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Podla mna zatial asi najslabsia Jimmyho show. Niektore vtipky uz poznam z predoslych vystupeni a tiez odpadli niektore jeho vsuvky, ktore zvykol robievat sediac, alebo pri hudobnom podmaze. Tiez praca s divakmi bola tentokrat dost slaba. Slabsi priemer. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

You don't know what is coming next in this show and that is the best weapon of Jimmy Carr. His ability to surprise the audience with naughty jokes makes the show very funny through the whole time. He is standing steadily in his shoes, as the running time of stand up performance progresses, with confidence and ability to answer back instantly. ()

Fionor 

všechny recenze uživatele

Postavit show na urážení diváků může být zábava. Ale musí to být zábavné urážky. Carr staví na kontroverzních tématech vtipů a vulgaritách. Ale když si tohle člověk odmyslí, tak vlastně zůstane jen velice podprůměrná stand-up show. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Prvá show Jimmy Carr natáčaná pre Netflix. Mal som to šťastie vidieť Jimmy Carra aj osobne na jeho vystúpení v Bratislave a aj vtedy a aj teraz na Netflixe ukázal, že vie a že má hlavne odvahu (alebo že nemá zábrany? :)). Nekorektné, drzé vtipy, plné sexu a hry so slovíčkami. A samozrejme kopec hacklovania (dokonca naň občas vyzve) a samozrejme Carrova neskutočná schopnosť každý hackling tromfnúť svojou reakciou naň. Tí, čo nie sú úzkocitni, sa budú baviť tak ako som sa bavil ja. ()

existimi 

všechny recenze uživatele

Jimmy ještě kontroverznější a ještě vtipnější. Parádní podívaná, pokud teda nejste jeden z těch, co se snadno urazí. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Proper fucking jokes in this show.“ Jimmy má pořád šmrnc a pálí jeden vtípek za druhým. A jsou stejně nekompromisní a urážlivé, jako v jeho stand up vystoupeních před tím. Jenže problém je, že některé vtipy se již opakují a tím ztrácí na síle. Jeho interakce s publikem je ale opět bezkonkurenční. Líbí se mi, jak jeho obecenstvo dokáže přijímat jeho drsné vtipy s nadhledem a neuráží se. Přesto jsem měl po shlédnutí pocit, že už jsem to jednou viděl a vtipy už jednou slyšel. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Toto není Stand-up. Carr pouze vypráví vtipy, bez příběhu a bez pointy. V podstatě se jedná o britskou verzi Kameňáku. Mínus Product placement a herci. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Jaha moje prvni hodnoceni jako prvni wuhuu :D Mno tak k fimu, je to zaznam, takze tam umeni moc neni, az na jednu vec co sem si vsimla, ze meli dobre udelany zvuk - publikum/Jimmy. Jimmy Carr je profik a cvok v jednom a tohle je jeho dalsi obrovsky smash humoru s roztomilym prizvukem. Mam dilema jestli davam hvezdy za film nebo za Jimmyho. ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Oceňujem výbornú komunikáciu s publikom a za záver (Seagull, Angry Pirate a Spiderman) som chvíľu zvažoval plný počet. Moje prvé a určite nie posledné Jimmyho vystúpenie. ()

Reklama

Reklama