Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Česko roku 2016. V závěrečném dílu se rozpoutává dvojí drama. Ve vesmíru s napětím sledujeme, jak si poradí mužská část posádky s bezpilotní slovenskou lodí Posol, s vycpanou ovcí a s nočním vrátným slovenského Úřadu pro málo pravděpodobné jevy, jak se Agáta vyrovná s řízením Řípu 1 a nepříjemnými dotazy tajemníka Repelenta a zda se ministru Šnajdrovi podaří nejen splnit podmínky sponzorské smlouvy, ale také vyrovnat se s následky povinné konzumace velkého množství grilovaných kuřat z chovu předního českého drůbežáře Hrabiše. A samozřejmě, jak to dopadne s tím Měsícem! (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda Kosma se obouvá do bratrů Slováků, ale je to humor k uzoufání prvoplánový, a byť svaté nadšení dua Pomajbo-Novotný, je magické, tak zas takovou čarovnou mocí, aby zachránila ubohé vyvrcholení causy drůbežářské lobby, bohužel nedisponuje. Závěrečné přistání-nepřistání na Měsíci je přesně v duchu seriálu, ale toho slabšího materiálu bylo tentokrát příliš mnoho na to, aby se průšvih dal odvrátit. Jestliže mělo jít o závěrečnou údernou tečku za něčím, co mělo svůj vývoj přes šest nestandardně dlouhých epizod, tak je název Triumf jen sarkastickou tečkou za místy úžasnou, celkově ale nijak světobornou, a hlavně neskutečně nevyváženou, prací týmu, který České televizi Kosmo dodal. Pro epizodu 60%, a to ještě docela s bídou. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citujem uzivatela GEMINI (to bola tu tusim prva Americka pilotovana Raketa?) .....Závěrečná epizoda Kosma se obouvá do bratrů Slováků, ale je to humor k uzoufání prvoplánový, a byť svaté nadšení dua Pomajbo-Novotný, je magické, tak zas takovou čarovnou mocí, aby zachránila ubohé vyvrcholení causy drůbežářské lobby, bohužel nedisponuje. ............ pre mna bola NAJLEPSIA CAST a tak trocha PREDCASNA EJAKUACIA serialu Cast Druha. A Plodkova vysoko cnie nad vsetkymi *hERcami* dokonca aj nad mojim milovanym Mysickom. cely serial vo mne zanechava pocit *Premarnenej sance... 55% ()

Reklama

martiňák 

všechny recenze uživatele

U některých filmů nebo seriálů si člověk často řekne: to je tak blbý (dotažený do absurdity), až je to vtipný (třeba někdy u Comebacku). Někdy hodně vtipný. U seriálu Kosmo jsem si často říkal, že je to tak blbý, až je to blbý. Není to totální propadák, je tam pár světlých a vtipných momentů, ale moc vydařený seriál to není. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak žádné překvapení se nakonec nekonalo. Pěkně prosraný potenciál – to vám tedy povím pánové…Finální díl už jen podtrhl scénáristický zmar, který se zmohl jen na dělání prdele z Babiše, kuřat a Slováků. Evička nám kozy neukázala, za to ale dokázala najít tu trojici tupounů a zapíchnout vlajku na Měsíci – no i když jen na chvíli. Asi nejlepší hlášku vypotila ta malá holka během rozhovoru s reportérkou. Slabý průměr. 50% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou fámozních dílech už to v závěru vypadá, že tvůrcům začínali pomalu docházet nápady, a že těch pět dílů je tak akorát. Dění v kosmu tentokráte obstárávají místo poláků slováci, s tím, že narážky na poláky logicky vystřídají narážky na slováky (ovce...). Dění na povrchu pak podrží KuŘíp, ale podprsenková anabáze je spíš návrat k nepovedeným vtipům z prvního dílu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama