Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželom Toddovi a Rebecce Jordanovcom (Adrian Gaeta a Emily Roya O’Brien) sa splnil malý sen: konečne si kúpili vlastný dom. Nie je síce zariadený podľa ich vkusu, ale po renovácii sa určite zmení na ich malé kráľovstvo. Pri rozbíjaní jednej zo stien v nej Todd nájde skrytého plyšového medvedíka. Na pomery domu nie je tento objav nijako prekvapivým – po bývalom majiteľovi, starom pánovi Vanderhurstovi tu ostala zbierka okolo 400 podobných plyšových hračiek. Ale predsa, tento je iný, vo svojom vnútri ukrýva denník malého dievčatka, ktoré bez stopy zmizlo kedysi pred 30 rokmi. Jeho nájdenie prebudí vo dvojici eminentný záujem vypátrať, čo sa to vtedy vlastne odohralo. A záujem nie je to jediné, čo sa prebudí... (beso74)

(více)

Recenze (10)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý pár sa nasťahuje do nového domu. Dom nie je zariadený presne podla ich vkusu, takže sa ho rozhodnú prerobiť. Počas prerábky však v dome nájdu mnoho hračiek, ktoré patrili obyvatelom, ktorí tu žili pred nimi. Čoskoro začnú zistovať, že sa v tomto susedstve v minulosti odohrali záhadné udalosti, ktoré sa kvôli ich novému príbytku stanú súčasťou ich života. - Tvorcovia už majú nejaké skúsenosti s týmto žánrom, ale ich predchádzajúce projekty boli skôr podpriemerné a väčšina z nich ma velmi nezaujala. Na Restoration je vidieť nadšenie pre tento žáner a snaha zaujať diváka, ale s touto vyčerpanou tématikou to proste fungovať nebude. Herci sa mi zdali príjemní a dalo sa na nich pozerať, lenže mali napísané trápne dialógy, ktoré boli občas riadne otravné. Tvorcovia sa v oblasti paranormálnych javov snažili sprostredkovať nejaké nápady, ale nefungovalo im to velmi dobre, pretože efekty zrejme kvôli nízkemu rozpočtu nevyzerali dobre. Tvorcovia chystajú ďalšie hororové projekty, ktoré by s lepšími prostriedkami a poriadnym obsadením nemuseli dopadnúť najhoršie, pretože ten zápal pre žáner tu je očividný. + herec z Don't Blink a Haunted + herečka z Larva + herečka z Strange Blood + herečka z Pernicious ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Todd a Rebecca sú mladý manželský pár, ktorý počas rekonštrukcie nového príbytku nájde v jednej z plyšových hračiek, denník 11 ročného dievčatka, ktoré v ňom popisuje množstvo podivných udalostí. Keď začnú Rebeccu čoraz viac prenasledovať rôzne preludy, nepotrvá dlho, a obaja si uvedomia, že s domom do ktorého sa nasťahovali niečo nie je v poriadku. Pokiaľ však chcú žiť pokojných životom po ktorom tak veľmi túžili, musia odkryť pravdu, ktorá desaťročia čaká na svoje odhalenie. Slabučká ducharina. Zack Ward si už zrejme nemá v čom zahrať, tak začal natáčať vlastné nízko rozpočtové snímky na úrovni TV počinov. Snaha sa uprieť nedá, záver vďaka gore pookrial, no na hororového Oscara to nebude. Najlepší z celého filmu je poster, inak strata času - 35% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mrzce zrežírovaný horor, který skýtal potenciál. Manželský pár po renovaci domu, do kterého se nastěhoval, objeví deníček, ukrytý v nitru plyšového medvídka, co patřil jedenáctileté dívce, co před více jak čtvrt stoletím zmizela. Manželům to nedá a začnou pátrat po osudu dívenky. Nevědomky se ocitnou ve smrtelném ohrožení. Já vím, zní to dobře, film ale promrhá všechny trumfy, které si myslel, že má. Pár se seznámí s milým sousedským párem, který by pro ně udělal první poslední. Divák by musel být úplný imbecil, aby filmu sežral tu scenáristickou naivitu, že pár s nimi nemá nekalé plány. Samozřejmě, že má. Nemusím ani varovat před spoilery, tohle prostě dojde každému. Ve hře bude dávné tajemství, tajemný kult a zpečetěný osud (ducha) děvčete. Během filmu si to dáte dohromady. Upoceně to do sebe zapadne, jenže režie je dost špatná, ničím film neozvláštní. Má ji na svědomí celkem známý režírující "béčkový" herec Zack Ward, který spolupracoval na scénáři, produkoval a nadto si střihl i roli souseda. Režijně není vůbec zdatný, ani nijak nevyniká po technické stránce. Svůj film opatřil naprosto směšnou režií. Hned úmrtí pacienta na nemocničním lůžku z úvodu filmu nedá pokoj vaší bránici. Nejde ani tak o to, že film působí extrémně levně, jde i o tempo, do půlky filmu není zrovna děj bohatý na události. Ještě že měl vkus na herečky, neb Emily O´Brien, Sarah Ann Schultz a bývalá porno herečka Sophie Dee, dnes Kirsty Hill, úspěšně felující režiséry jako je Zack Ward, jsou lepé akvizice, kterým to druhořadé herectví extrémně dobře šikuje. Jen těm žalostným trikům, žalostné realizaci a žalostné režii nelze udělit pochvalu. Snad jen z nemravného hlediska, neb jedna nestyda ukázala kvalitní hruď a druhá ztopořené bradavky přes halenku. Tak alespoň za tohle to divákovi stál(o). 5/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ideální kulisa k žehlení. Člověk tomu nemusí věnovat až tak velkou pozornost a pořád ví, o co jde, atmosféra, která by mohla znervóznit, neexistuje, náhlé leknutí nehrozí a následné popálení tudíž také ne . Trochu větší pozornost zaslouží jen poměrně sympatická hlavní hrdinka, která jako jediná trochu hraje. Úplný průšvih to není, ale rozhodně to není něco, co by bylo nutno vidět. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Restoration“ v konečném důsledku vypadá jako jedna z epizod seriálu „Lovci duchů“, která je roztažená do většího počtu minut. Bohužel je sterilní a nakonec nepřináší vůbec nic, co by vás dokázalo strhnout, jako se to v případě seriálu daří alespoň humoru. „Restoration“ se nakonec mění v takovou lehce impotentní podívanou, která nepřinese nic zvláštního. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Pre zmenu zase raz to isté čo vždy. Zúfalo zdĺhavý ( tá hodina a pol trvala subjektívne asi ako posledná doba ľadová ), nudný a fatálne vyčerpaný rádobyhoror. Mladý pár sa nasťahuje do nového domu a po vypitvaní jedného plyšáka v ňom nájdu denník Anny Francovkovej naznačujúci temnú minulosť blízkeho okolia. Celé je to natočené strašne nezáživným televíznym spôsobom, kde sa pomedzi nekonečné drístanie votrie občasný bubu efekt ako zjavenie dievčatka, čo je mimochodom v dnešnej dobe už samo o sebe na facku. Tak som sa nejako prenudil skrz všetky ich vzťahové trampoty cez pátraciu návštevu bláboliacej babičky v ústave až k "šokujúcemu" odhaleniu ako z ľubovolného dielu Stratených Duší v nedeľu poobede a tradične stupídnemu akčnému finále so satanistami a vymieňaním tiel. Strašne ubíjajúci zážitok. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Začátek: titulky, rozbíhá se děj. Koukám, kroutím hlavou, hřejou se mi závity v myslivně. Nechápu, nerozumím, vypínám, mažu. Nevím. Asi to je dobrý. Ale netuším pro koho. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrný horor. Za 52 minut se tam stane jen to, že někdo vykuchá panenku jinak samé kecy. Některé dialogy a scény jsou též na hlavu (Muž by neměl přežít svou ženu, Chtěl jsem dítě, ale ne teď a za několik sekund už je rád, že ho zase má). Ke konci cca 10 minut se to aspoň rozjede, ale to nedokáže vyvážit tu vatu co okolo toho je nemluvě o tom, že logika si zde dala evidentně dovolenou viz spoiler to co ta ženská přežije a její manžel umírá hned nebo najdu mrtvolu vím zhruba kdo to udělal, ale proč bych to řešil že radši půjdu domů kde na mě čekají. ()

Reklama

Reklama