Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadný vrah v maske (CHRIS PALERMO) zavraždí jednu zo študentiek strednej školy Bulimia Falls High. Čoskoro dostanú viacerí jej spolužiaci plavovlasá kráľovná krásy Barb Primesuspectová (JULIE BENZOVÁ), športovo založený slaboduchý Slab O´Beef (SIMON REX), hispánska kráska v čiernom a s lesbickými sklonmi Martina Martinezová (MAJANDRA DELFINOOVÁ), nováčik Dawson Deary (HARLEY CROSS) a panic Boner (DANNY STRONG) lístok, ktorým im vrah oznamuje, že vie, čo robili minulý rok v lete. Študenti sú vyľakaní, necítia sa bezpečne. Prípadom sa zaoberá miestny policajt Doughy (TOM ARNOLD), ale aj zvedavá televízna reportérka Hagitha Utslayvoá (TIFFANI THIESSENOVÁ), ktorá chce vraha vypátrať, aby získala mediálnu slávu. Všetci zúčastnení sa napokon rozhodnú, že najlepším úkrytom pred maskovaným vrahom bude nejaké odľahlé miesto, napríklad letný tábor. Kým však stačia nejaký nájsť, ukryjú sa vo veľkom dome, kde vrah konečne môže rozohrať celý rad bláznivých pokusov, ktorými by naplnil očakávania filmových postáv i divákov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

2,5*/5... Aj keď sem-tam to zaváňalo poriadnou trápnosťou, bavil som sa dobre, napriek tomu, že to je len taký ďalší odvar scary movie...Potešilo aj parodovanie "netradičných" hororov ako Christine, aj to, že tvorcovia vedia, že točia brak a len si to skrátka užívajú a tak máme do činenia s ďalšiou ľahkou "debilnou" zábavkou, ktorá neurazí a občas padne vhod,napríklad keď si človek potrebuje prečistiť hlavu od diplomovky a štátnic:))) ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Na parodiální žánr je to teda velmi slabé. Jestli někdo mluví o Scary Movie jako o slabé parodii, či dokonce jako o sračce, tak ať se koukne na tuhle parodii a přehodnotí svoje hodnocení. Jediná světlá stránka tohoto filmu je pár sekundová scéna s panenkou Chuckym, trochu mě i rozesmála, proto jedna hvězda. Ze zbytku filmu jsem skoro zvracel. ()

Reklama

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Před dávnými časy, kdy nevidět Scary movie rovná se třídní outsider, vznikl tenhle počin a světě div se, tenkrát mě jeho debilita i bavila. Pár gagům jsem se tlemil jak blb a s ostatními třídními blbci o nich debatil a napodoboval (prostě blb no). Jakmile jsme se všichni ale dostali ke Scary Movie, tohle šlo do kopru. Po x letech později jsem to zvědavosti pustil znovu a světe div se, je to nudná ptákovina. Ty dobrý gagy už nefungujou tak jako dřív a místo toho koukáte na plejádu nudnýho křepčení s blbejma a nesympatickejma hercema. Jedna hvězda za Bulimia Falls High :D ()

Terter 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se snaží vézt na vlně popularity Scary Movie. Avšak je to horší než jeho vzor a některé vtipy sklouzávají až do trapnosti. I tak to však nepadá pod průměr a ve finále celého filmu se dočkáte i několika dobrých fórků. V součtu tedy vychází průměrná komedie, kterou shlédnete a po třech hodinách si stěží vzpomenete, že jste se na nějaký film vůbec dívali. ()

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Scary Movie: Děsnej biják je nejlepší parodie, kterou jsem kdy viděl (když nepočítám Pár Pařmenů), ale Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.? Abych byl upřímný, nejvíc mě na tomhle trapnym filmu sere to, že ukradl několik vtipů právě ze Scary Movie a "nenápadně" paroduje stejné filmy. Navíc je to furt dokola, několikrát ve filmu ukazují tu samou scénu a myslí si snad, že mě to má bavit? Jediný okamžik, kdy jsem se JEN pousmál, byl, když Ghostface pobíhal po škole a zabíjel studenty, jinak propadák. JIŽ NIKDY VÍC! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Film paroduje většinu stejných filmů, jako o několik měsíců mladší Scary Movie, a také má stejný název (u SM pracovní), ačkoliv zde začáteční slovo Scream vystřídalo slovo Shriek. (StrYke)
  • Představitelky hlavních hrdinek filmu Julie Benz (Barbara) a Majandra Delfino (Martina) si spolu už dříve zahrály v seriálu Roswell. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama