Reklama

Reklama

Houslista

  • Brazílie Tudo Que Aprendemos Juntos (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poté, co není přijat do renomovaného symfonického orchestru v São Paulu, je nadaný houslista nucen dávat hudební lekce teenagerům ve veřejné škole v Heliopolis, největším brazilském slumu. Jeho cesta je plná překážek, ale transformační síla hudby a přátelství, které se rozvine mezi ním a jeho studenty, profesorovi otevřou dveře do nového světa. Na motivy skutečných událostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice Vás film nijak extra neuhrane, ale na druhou stranu je dobré jednou za čas vidět něco, co všichni tušíme. Ono totiž i v brazilském slumu najdete pár normálních a hodných lidí, kteří chtějí pár mladým lidem změnit svět. V tomto případě třeba hudbou. Ztížené to ale mají samotným okolím, které je mele a mele a sem tam skoro i semele. Houslista je vzorový příklad a přes ne úplně příjemné postavy jsem si pořád dokázal užít film díky nádherné hudbě. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh,ve kterém se učitel snaží zachránit pár mladých lidí,kteří o to mají zájem,před bezútěšným životem ve slumech,drogami a násilím.Ten výraz který má ve chvíli kdy zasahuje policie proti demonstrantům kteří se sešli proto,že zemřel jejich kamarád ve chvíli kdy si vlastně mohl za vše sám protože byl v nesprávnou chvíli na nesprávném místě s nesprávným kamarádem.Ten výraz překvapení,údivu a beznaděje.Pokud se mladí nechají bez pozornosti dospělých kam až to může zajít ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno