Reklama

Reklama

Zmutovaná rajčata opouští pole a začínají napadat lidi. Vláda USA vše tají a povolává do boje tým vědců a malou elitní vojenskou jednotku, aby čelily vražedným rajčatům. Všechny snahy o potlačení rajčat selhávají a rajčata se naopak vyvinou do větší výbušné formy. Nakonec propuká panika, lidi čelí tvrdému útoku rajčat a USA povolává armádu. Po krvavo-kečupovém boji armáda prohrává a osud lidstva se zdá být zpečetěn. Hlavní hrdina na poslední chvíli objeví slabinu rajčat a s hrstkou přeživších se mu podaří zachránit zbytky civilizace. (merlinovic)

(více)

Recenze (43)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vcelku zdařilá komedie, řekl bych. Už jen ten název - a samotný námět - je něco tak šíleného, že se směju ještě teď. Tenhle typ filmů je nutné podle mě hodnotit v rámci žánru - je jasné, že nemůžete po vraždících rajčatech chtít něco jiného, než aby vás pobavila. Dávat tomu odpad mi silně zavání takovým tím salonním pozérstvím, které mi je protivné. Útok vraždících rajčat obsahuje celou řadu skvělých fórů a místy jsem se upřímně zasmál. Co víc chtít ke štěstí? Snad už jen jednu dobře vychlazenou Bloody Mary :) ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se daj hodnotit buď "odpadem" nebo "plným počtem" - nic mezi tím (záleží na vašem momentálním rozpoložení a sympatiím k danému žánru/látce), prostě je to minimálně stejně dobrý jako ten název! "Útok vraždících rajčat" je hodně ujetá variace na "Critters" nebo "Gremlins" (záměrně nepoužívám obrat "parodie", neboť i oba zmíněné filmy jsou svým způsobem parodií), nicméně mě to fakt sedlo a bavil sem se při tom královsky - škoda, že hledání DVD s touhle peckou v příhrádce půjčoven = hledání archy úmluvy... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu musí být každýmu jasný, že nepůjde o žádnou světobornou filmařinu natož pak o intelektuální zábavu. Ti co mají všech 5 pohromadě tak ti to pochopí a dívat se na to nebudou. Kdo to nepochopí a i přesto do toho půjde s očekáváním solidního filmu tak pak tady akorát hází odpady či jedno hvězdičkový hodnocení. I samotní tvůrci ví, že to je blbost na n tou. Ale i takový ptákoviny(slušně řečeno) si najdou svý příznivce. A já jsem jeden z nich. Zabijácký rajčata to už je vtipný samo o sobě. Fascinuje mě co všechno už jsem viděl v roli killera. Na závěr jen dodám, že už jsem viděl povedenější a vtipnější ujetosti ale 3 silnější hvězdy si to zaslouží. Škoda z těchto rajčat se dalo vymačkat určitě víc. ()

Astinas 

všechny recenze uživatele

Je to tak strašně stupidní, až se to chvílemi stává celkem slušná zábava. Přistoupil jsem k tomu, že je to nějakej Z kovej film a nic jsem od toho nečekal, ale nakonec mě moc pobavil. Děj-no je to přímá čára, která se dá předpokládat od začátku, akorát možná si tvůrci mohli víc pohrát z těmi rajčaty si myslim, dát jim alespoň nějaký větší příběh z minulosti nebo víc se jim věnovat, ale i tak vypadala skvěle, hlavně furry rajče, to mě pobavilo nejvíc. Herci jsou... no ušli, scénář i střih, to vše nějak tak ujde. Je to prostě stupidní šílenost, která po chvíli se změnila na slušnou komedii pro zasmání. ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky už by na mě asi bylo moc, ač chapu tu rozporuplnost. Je to zcela záměrně udělaný takové, jaké to je... hláška "preventivně jsme obklíčili tuhle malinu" je na 5 z 5, ale na druhou stranu, je to docela hloupé, obličeje na rajčatech už nejsou úplně ono, herci poměrně nesympatičtí, možná kromě sličné tomatoložky... Ještě jeden díl na pomaštění a asi z rajčatového světa stačilo... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama