Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o milostných peripetiích krásné Halley, kterou ve filmu ztvárnila americká popová hvězda Mandy Moore (Deník princezny). Je držitelkou několika cen MTV Music Award. Mladičká Halley po zkušenostech z několika milostných záletů dojde k závěru, že skutečná láska neexistuje. Velmi rychle se ale přesvědčí, že žádná teorie není dokonalá. Nejlepší kamarádku Halley si v této romantické komedii zahrála Alexandra Holden, známá to kráska ze seriálů Přátelé, nebo Ally McBealová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak jakože romantická komedie, kde se furt řeší "něco". A přitom by stačilo být trochu míň sebestředný ;-) Ale jo, za shlédnutí to stojí při velmi, velmi nudném odpoledni, a když člověk při tom trpí, tak ho alespoň z toho u konce vytáhne tahle písnička, kterou si rád zanotuje :-) ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Scénáristu praštili traverzou, ošmikanou Mandy Moore pytlem a mě obojím. Jinak si nedokážu vysvětlit, že jsem z kina neprchla, než došlo na vtípky s cannabisově rozjuchanou seniorkou a verbální poklady vědění typu: The quickest way to ruin a relationship with someone is to actually try to have a relationship with them:) ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Halley (Mandy Moore) je plně rozhodnuta nenechat se zblbnout láskou, zvlášť když vidí, co to provádí s její sestrou, otcem i nejlepší kamarádkou. Zvlášť když vidí, jak to dopadá když to nevyjde (přítel její kamarádky zemře, její rodiče se rozvádějí). I když jí je s Maconem velice dobře, bojí se, že ji také zraní... Ve filmu není nic, co bychom tisíckrát neviděli jinde, nepřináší vůbec nic nového (kdo by to také čekal od "romantické komedie"). Ale Mandy je dobrá herečka, navíc je nádherná, takže od začátku do konce jsem ji přál, ať ji to vyjde.. Doporučuji dívat se s vaší drahou polovičkou (nebo polovičákem :) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velice příjemný překvapení. Je osvěžující vidět film o náctiletých a jejich problémech, aniž by se jednalo o přisprostlou a rádoby vtipnou trapnost, kterejch v posledních letech vzniklo až až. Láskou praštěná je romantickej příběh, taky drama a i humor se tu vyskytuje. Všechno je to kupodivu docela uvěřitelný a v rámci žánru dostatečně zajímavý, abych se dobře bavil a neměl důvod to tady kritizovat. Silný tři hvězdičky a co teprv, kybych byl šestnáctiletá slečna... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Celkom stráviteľný návod pre teenagerov "ako to zvládnuť". Epizodický humor v ňom síce moc nefunguje, ale aspoň nie je presladený a blbý (viz. Denník princeznej či Crossroads). Preto škoda, že scenár nemá vyššie ambície. Mandy Moore je príjemná i talentovaná a vedela by podtrhnúť aj vyznenie niečoho väčšieho a duchaplnejšieho. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Automobil, který má ve filmu Trent Ford (Macon Forrester), je Honda Civic IV. generace, která se vyráběla od roku 1988 do roku 1991. (rainman93)
  • Poslední kino-film, který natočila Nina Foch. (HappySmile)
  • Mandy Moore si nechala ostříhat vlasy nakrátko, protože cítila, že se to pro roli hodí. Producenty to však moc nepotěšilo a nakonec udělali kompromis. Část filmu Mandy nosila příčesek, a potom ji nechali hrát v jejím novém sestříhu. (HappySmile)

Reklama

Reklama