Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (2 325)

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká komedii a dostane 100% koncentrát vánočního sentimentu, navíc notně vycucaného z prstu (svobodný "puberťák" jako britský premiér, portugalská služebná, která neumí ani slovo anglicky, atd.). Ale o Vánocích je dovoleno všechno, takže je atak na city tak frontální, multiplikovaný, hvězdněherecký a vlezlý - a tvůrci tak dělají naprosto nepokrytě - že vám oči vlhnou i přes opozici mozku. Po filmech jako LOVE STORY nebo PRETTY WOMAN další revoluční dílko na poli filmové romantiky! ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Strhujúca mozaika príbehov priam predurčená stať sa jedného dňa nesmrteľnou vianočnou klasikou. A pokiaľ k tomu nedôjde, príčiny určite nebudú v kvalitách tohto snímku Pretože láska je skutočne všade okolo nás. General opinion makes out that we live in a world of hatred and greed but I don't see that. Seems to me that love is everywhere. Often it's not particularly dignified or newsworthy but it's always there. Fathers and sons, mothers and daughters, husbands and wives, boyfriends, girlfriends, old friends. When the planes hit the Twin Towers, none of the phone calls from people on board were messages of hate or revenge, they were all messages of love. lf you look for it, I've got a sneaky feeling you'll find that love actually is all around. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem považoval Angličany za umírněné konzervativní kravaťáče, ovšem opak je pravdou a Láska Nebeská je neuvěřitelně uvolněnou a vyrovnanou komedií, které snad nic nechybí. Při některých scénách jsem zíral jen s otevřenou hubou. Film dobrého vtipu a skvělých hlášek, který má přímočaře čitelný děj bez zvratů, ale hladce to vyrovnají neuvěřitelné hlody, kterých není po málu. 85% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

God only knows what I’d be without you. Není mnoho filmů, které by tak neuvěřitelným způsobem dokázaly spojit scény, u kterých vám tečou slzy smíchy, s těmi, u kterých je to kvůli dojetí. Nic víc napsat nehodlám, nerad totiž něco kazím, snad jen - TAK AŤ NÁM LÁSKA NAKOPE PRDEL! Tak a dost. Už dost. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak po třetím zhlédnutí definitivně upravuju hodnocení na 5*, sice ne úplně čistých, protože ten konec byl přece jenom na můj vkus moc sentimentální, ale 3/4 filmu byly pro moje divácké oko opravdovou lahodou. Vánoční atmosféra na mě dýchala z každého záběru (a to i v dubnu, kdy jsem se na snímek naposled díval ;-) ), stejně tak dojemná romantika a kvalitní humor. Navíc Láska nebeská může nabídnout opravdu zdařilý výběr herců a perfektní soundtrack. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Daniel (Liam Neeson) neví, co jeho nevlastní syn Samuel (Thomas Brodie-Sangster) dělá ve svém pokoji. Ten jej zdobí filmovými plakáty ze zamilovaných filmů a hledá tak inspiraci, jak se sblížit s Joannou (Olivia Olson). Tato scéna byla z filmu nakonec vystřižena a ke zhlédnutí je v bonusových materiálech na DVD. (obelixx)
  • Na konci filmu vcházejí Jamie (Colin Firth) a Aurelia (Lúcia Moniz) do příletové haly, za nimi kráčí prošedivělý muž s knírkem. V dalším záběru se týž muž objevuje znovu. (TheSlezy)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama